Μεικτά πρόσημα στην αγορά κρυπτονομισμάτων- Τα altcoins στο επίκεντρο

Διαφορετικές τάσεις ακολουθούν τα κυριότερα βάσει κεφαλαιοποίησης κρυπτονομίσματα την Τρίτη (28/11), αν και στο επίκεντρο βρίσκεται η… απελευθέρωση νέων tokens.

Αρκετά σημαντικά altcoins, συμπεριλαμβανομένων των εγγενών tokens του dYdX (DYDX), του Optimism (OP) και του Sui (SUI) κατέγραψαν πτώση τη Δευτέρα, καθώς οι μαζικές… απελευθερώσεις tokens επιβάρυναν τις τιμές εν μέσω μιας γενικά αρνητικής ημέρας στην ευρύτερη αγορά κρυπτονομισμάτων.

Τα altcoins αντιμετωπίζουν αύξηση σχεδόν 650 εκατομμυρίων δολαρίων στην προσφορά

τους αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με στοιχεία των Token.Unlocks και CryptoRank.

Η DYDX θα δει μάρκες αξίας περίπου 480 εκατομμυρίων δολαρίων να προστίθενται στην προσφορά της που κυκλοφορεί, σχεδόν διπλασιάζοντας την τρέχουσα ποσότητα tokens στην αγορά. Τα OP, SUI, Axelar (AXL), Immutable X (IMX) και 1inch (1INCH) και Hedera (HBAR) έχουν επίσης προγραμματίσει να διαθέσουν σημαντικό αριθμό νέων tokens τις επόμενες ημέρες.

Η απελευθέρωση tokens μεταφράζεται σε αύξηση της προσφοράς του περιουσιακού στοιχείου. Τέτοιες σημαντικές κινήσεις συνήθως οδηγούν σε μειώσεις των τιμών λόγω της αύξησης της προσφοράς που ξεπερνά τη ζήτηση των επενδυτών για το περιουσιακό στοιχείο, σύμφωνα με μελέτη της εταιρείας κρυπτογράφησης The Tie νωρίτερα φέτος.

Ο δείκτης κρυπτογράφησης ευρείας αγοράς CoinDesk Market Index (CMI) υποχωρεί 1,5%.

Το Bitcoin δείχνει να σταθεροποιείται πάνω από τα 37.000 δολάρια, ενώ χθες είναι πέσει κάτω από αυτό το όριο αρκετές φορές.

Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του έχει μειωθεί στα 725 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά η κυριαρχία του έναντι των altcoins αυξάνεται στο 51,7%

Όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της ευρύτερης αγοράς κρυπτογράφησης, έχει χάσει άλλα 20 δισεκατομμύρια δολάρια και υποχωρεί στο 1,4 τρισεκατομμύριο δολάρια.

Το μεσημέρι της Τρίτης, το Βitcoin ενισχύεται 1,29% στα 37.334,52 δολάρια, ενώ το Ethereum κερδίζει 0,79% στα 2.031,21 δολάρια.

Όσον αφορά άλλα γνωστά κρυπτονομίσματα, το Solana ανεβαίνει 2,75% στα 56,13 δολάρια, ενώ το Cardano καταγράφει άνοδο 0,16% στο 0,37864027 δολάριο.

Το Polkadot κερδίζει 0,90% στα 5,19 δολάρια, το Dogecoin υποχωρεί 1% στο 0,07803511 δολάριο και το Shiba Inu καταγράφει πτώση 0,98% στο 0,000008159 δολάριο.

Νατάσα Παπαδημητροπούλου

#ALTCOINS #Bitcoin #ethereum #κρυπτονόμισμα #κρυπτονομίσματα
Keywords
Αναζητήσεις
meikta-prosima-stin-agora-kryptonomismaton--ta-altcoins-sto-epikentro.htm
Τυχαία Θέματα
Μεικτά,meikta