Λάρισα: Έθαψαν νεκρό μωρό σε αγροτική περιοχή-Στη ΜΕΘ η μητέρα

Μια σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στη Λάρισα κατά την εισαγωγή μιας 38χρονης εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Η γυναίκα διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας έπειτα από έντονους πόνους και αιμορραγία και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων του ΠΠΓΝΛ διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία προέρχεται από τοκετό, με την 38χρονη να έχει περιέλθει σε σηπτική κατάσταση, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή

κατάσταση.

Όπως αποδείχθηκε έπειτα από έρευνα της ΕΛΑΣ, η γυναίκα είχε γεννήσει, αλλά, όπως λένε οι οικείοι της, το μωρό γεννήθηκε νεκρό και το έθαψαν σε αγροτική περιοχή!

Με εισαγγελική εντολή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας μετέβησαν στο σημείο που είχαν θάψει το βρέφος και χθες το μεσημέρι προχώρησαν στην εκταφή.

Οι συγγενείς της 38χρονης επιμένουν πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό, ενώ η ίδια κατά την εξέτασή της από τους γιατρούς ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους ενώ αναμένονταν οι οικείοι να κληθούν για να καταθέσουν, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να απαντηθεί και το ερώτημα γιατί προχώρησαν στην εν κρυπτώ ταφή του νεογέννητου.

ΛάρισαΜΕΘβρέφοςγένναμωρό
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα