Κρυπτονομίσματα: Αίτηση πτώχευσης καταθέτει η Genesis

Αίτημα πτώχευσης υπέβαλε την Πέμπτη (19/1) η εταιρεία χορήγησης δανείων crypto, Genesis Global Holdco LLC, σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εταιρεία

και οι θυγατρικές της υπέβαλαν αίτηση για υπαγωγή στο Κεφάλαιο 11 του Πτωχευτικού Κώδικα ώστε να προστατευθούν από τους πιστωτές.

Η εταιρεία χορήγησης δανείων crypto παρέδωσε έναν κατάλογο άνω των 100.000 πιστωτών με το αίτημα προστασίας, με αθροιστικές υποχρεώσεις που κυμαίνονται από 1,2 δισ. δολ. έως 11 δισ. δολάρια.

{https://twitter.com/GenesisTrading/status/1592867206722859008}

Όπως ανέφερε, θα αξιοποιήσει τον χρόνο που της προσφέρει η διαδικασία του δικαστηρίου προσπαθώντας να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία ή να αντλήσει κεφάλαια.

Ωστόσο, εάν η διαδικασία αποτύχει, η αναδιοργανωμένη επιχείρηση θα περάσει στα χέρια των πιστωτών. Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει τη ρευστότητα των 150 εκατ. δολαρίων που διαθέτει για να καλύψει τις ανάγκες της στη διάρκεια της χρεοκοπίας.

Η μητρική Digital Currency Group βρισκόταν σε μυστικές διαπραγματεύσεις με πολλούς πιστωτές εν μέσω της κρίσης ρευστότητας και η Genesis είχε προειδοποιήσει πως μπορεί να χρειαστεί να υπαχθεί σε καθεστώς χρεοκοπίας εάν δεν καταφέρει να βρει κεφάλαια.

Genesisαίτημα πτώχευσηςκρυπτονομίσματα
Keywords
Τυχαία Θέματα