Κασσελάκης: Ξεχασμένοι από την Πολιτεία οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

Το ΕΚΑΒ επισκέφτηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με σκοπό εν όψει και των εορτών να τους ευχαριστήσει για το λειτούργημά τους, να τους ευχηθεί «χρόνια πολλά» και να δηλώσει την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό τους «την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία», όπως είπε ο ίδιος.

Μετά την επίσκεψή

του στο ΕΚΑΒ, ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και αναδεικνύοντας την έλλειψη επαρκούς προσωπικού και μέσων για την επαρκή λειτουργία του ΕΚΑΒ, σημείωσε:

«Μεσάνυχτα Σαββάτου, μπαίνοντας στην παραμονή των Χριστουγέννων. Ήθελα να βρεθώ, απροειδοποίητα, κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, να τους πω “χρόνια πολλά”, να δηλώσω την παρουσία μας στο πλευρό τους την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία.

Αυτοί είναι οι αριθμοί: 45 ασθενοφόρα για 5.000.000 πληθυσμό! Και όπου υπάρχουν ασθενοφόρα, δεν υπάρχουν διασώστες.

Οι άνθρωποι που συνάντησα θα περάσουν εκεί τις γιορτές, άγρυπνοι, για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής. Είναι οι ήρωες της κοινωνίας μας. Ήθελα πάνω απ' όλα να τους πω “ευχαριστώ”».

{https://twitter.com/skasselakis/status/1738690158877184144}

Το πρωί της της Παραμονής των Χριστουγέννων ο κ. Κασσελάκης υποδέχθηκε στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου τον Σύλλογο «Δικταίοι Καστρινοί» για τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μοίρασε χαμογελαστός δώρα στους μουσικούς και στο συγκρότημα και ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Τα κάλαντα από τον σύλλογο Δικταίων Καστρινών.
Με δύναμη από την Κρήτη, για όλη την Ελλάδα.
Χρόνια πολλά, υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας, αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη για ένα καλύτερο αύριο.

#ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ #ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Αναζητήσεις
kasselakis-xechasmenoi-apo-tin-politeia-oi-ergazomenoi-sto-ekav.htm
Τυχαία Θέματα