Κασσελάκης: Εύχομαι να φανώ αντάξιος του Τσίπρα-Μίλησε και με Μητσοτάκη

«Εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει ο Αλέξης Τσίπρας», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη συνάντηση που είχε στη Βουλή με τον πρώην πια πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η μόνη συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ,

όλων ψηφοφόρων.

Τον τιμώ και είμαι εδώ πέρα για να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει», υπογράμμισε στη δήλωσή του ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας υποδέχθηκε θερμά μπροστά στις κάμερες τον Στέφανο Κασσελάκη. Τον συμβούλευσε να χαρεί αυτές τις στιγμές, καθώς "οι χαρές στην πολιτική δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι πολλές".

Παράλληλα, στάθηκε ιδιαίτερα στην ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι συμφωνεί με την άποψη που εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης στη δήλωση μετά την εκλογή του πως δηλαδή "στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα, αλλά στους συντρόφους ο πρώτος είναι ο πρώτος και ο δεύτερος είναι πάλι πρώτος".

Αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Στέφανο Κασσελάκη για τη νίκη του και τον κάλεσε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες. Αναμένεται η απάντηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόσκληση. Εκτιμάται, πάντως, ότι θα την αποδεχθεί. Να σημειωθεί τέλος πως στον Στέφανο Κασσελάκη τηλεφώνησε και ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος τον συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.ΤσίπραςΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣΣΥΡΙΖΑεκλογές
Keywords
Αναζητήσεις
kasselakis-efchomai-na-fano-antaxios-tou-tsipra-milise-kai-me-mitsotaki.htm
Τυχαία Θέματα