Κακοκαιρία Daniel: Πέντε οι αγνοούμενοι σε Βόλο και Πήλιο

22:32 5/9/2023 - Πηγή: Reporter

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Μαγνησία από την κακοκαιρία Daniel και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ αγνοούνται πέντε άνθρωποι, με την Πυροσβεστική να δίνει επίσημα έναν αγνοούμενο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι 4 άνθρωποι αγνοούνται στο νότιο Πήλιο ενώ ένα άτομο αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης στον Βόλο που έχει χτυπηθεί από την κακοκαιρία Daniel.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο ένας αγνοούμενος είναι ένας

42χρονος πατέρας και οι άλλοι δύο είναι ζευγάρι Αυστριακών τουριστών, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονταν σε ξύλινο σπιτάκι, που παρασύρθηκε από χείμαρρο.

Νωρίτερα νέο μήνυμα εστάλη από το 112 στους κατοίκους της Μαγνησίας παρατείνοντας έτσι την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το νομό λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Daniel.

Όπως αναφέρει το μήνυμα, εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο νομό Μαγνησίας λόγω εξέλιξης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Η νέα προειδοποίηση του 112 αναφέρει τα εξής: «Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο νομό Μαγνησίας με εντολή της ελληνικής αστυνομίας λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».

{https://twitter.com/112Greece/status/1699109808228470785}

Την ίδια στιγμή, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ενημερώνει για την κατάσταση των δρόμων σε ολόκληρο το γεωγραφικό διαμέρισμα, δηλαδή σε Λάρισα, Μαγνησία, Σποράδες.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ112ΝΤΑΝΙΕΛ
Keywords
Αναζητήσεις
kakokairia-daniel-pente-oi-agnooumenoi-se-volo-kai-pilio.htm
Τυχαία Θέματα