ΙΝΚΑ: Καλεί σε μποϊκοτάζ των προϊόντων Unilever και P&G

Σε μποϊκοτάζ των προϊόντων των δύο πολυεθνικών, στις οποίες επιβλήθηκαν πρόστιμα, καλεί το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝ.ΚΑ.).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μετά τα πρόστιμα που επέβαλε η κυβέρνηση σε δύο πολυεθνικές για υπερβολικό κέρδος, το ΔΣ του ΙΝ.ΚΑ. αποφάσισε και καλεί τους καταναλωτές σε μποϊκοτάζ κατά των εταιρειών Unilever και Procter & Gamble από 13 έως κι 19 Νοεμβρίου 2023».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «η δύναμη του πολίτη- καταναλωτή είναι

η αντίδραση και αντίσταση κατά αυτών που αισχροκερδούν, κερδοσκοπούν και βιάζουν το εισόδημά μας».

«Είναι τα μεγαλύτερα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί ποτέ στην Ελλάδα για υπερβολικό κέρδος. Είναι η πρώτη αντίδραση των πολιτών Καταναλωτών μετά και από τις δηλώσεις του κυρίου Πρωθυπουργού πως η Ελλάδα δεν είναι ΜΠΑΝΑΝΙΑ», σημειώνεται.

Για την απόφαση αυτή, ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιώργος Λεχουρίτης.

«Εμείς το ΙΝΚΑ αποφασίσαμε από Δευτέρα 13 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου να μποϊκοτάρουμε την αγορά προϊόντων από τις εταιρείες Unilever και Ρrocter & Gamble. Λάβαμε αυτή την απόφαση γιατί δεν επιτρέπεται πολυεθνικοί οίκοι να κερδοσκοπούν εις βάρος του ελληνικού λαού», δήλωσε ο κ. Λεχουρίτης.

Γιώργος ΛεχουρίτηςΙνστιτούτο ΚαταναλωτώνProcter &GambleUnilever Hellasπρόστιμααισχροκέρδειακερδοσκοπία
Keywords
Αναζητήσεις
inka-kalei-se-boikotaz-ton-proionton-unilever-kai-pg.htm
Τυχαία Θέματα