Ιατροδικαστικό πόρισμα για Ίριδα και Μαλένα: Δείχνει ασφυκτικό θάνατο

Στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής παραδόθηκε τη Δευτέρα (20/6) το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο των δύο εκ των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, Μαλένας και Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά δείχνει ότι τα δύο μικρότερα παιδιά δεν πέθαναν από παθολογικά αίτια, αλλά ο θάνατός τους ήταν προϊόν εγκληματικής ενέργειας και συγκεκριμένα προκλήθηκε από ασφυξία.

Το πόρισμα θα παραμείνει στο τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που γίνεται για τους θανάτους των δύο μικρότερων

παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και η αδελφή της Δήμητρα, ενώ έχουν καταθέσει ήδη γιατροί, επιστήμονες, άνθρωποι του περιβάλλοντος των γονιών των μικρών κοριτσιών και ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης.

Μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις θα εκδοθούν εντάλματα για τους θανάτους των δύο παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι για τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας, της Τζωρτζίνας, έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος της μητέρας της, Ρούλας,η οποία κρατείται στον Κορυδαλλό, που φέρεται να της χορήγησε κεταμίνη.

πόρισμαΜΑΛΕΝΑΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥΙΡΙΔΑιατροδικαστής
Keywords
Τυχαία Θέματα