Η Diana Shipping υπέγραψε σύμβαση χρονοναύλωσης με την NYK

09:08 2/2/2024 - Πηγή: Reporter

Η ελληνική ναυτιλιακή Diana Shipping σύναψε σύμβαση χρονοναύλωσης με την ιαπωνική πλοιοκτήτρια εταιρεία Nippon Yusen Kaisha (NYK) για ένα από τα πλοία της.

Η NYK ναύλωσε το newcastlemax bulker Philadelphia, κατασκευής 2012, χωρητικότητας 206.040 dwt, με μικτό ναύλο 22.500 δολάρια, μείον προμήθεια 5% που καταβάλλεται

σε τρίτους, για περίοδο τουλάχιστον μέχρι τις 20 Απριλίου 2025 και το πολύ μέχρι τις 20 Ιουλίου 2025.

Η εταιρεία ανέφερε ότι η ναύλωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 5 Φεβρουαρίου 2024. Η ναύλωση του Philadelphia αναμένεται να αποφέρει στην εταιρεία ακαθάριστα έσοδα περίπου 9,79 εκατ. δολάρια για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο της χρονοναύλωσης.

Μετά την ολοκλήρωση της πώλησης του panamax Artemis που ανακοινώθηκε πρόσφατα, ο στόλος της εταιρείας υπό την ηγεσία του Σεμίραμις Παληού θα αποτελείται από 39 πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου χύδην φορτίου, τέσσερα newcastlemax, εννέα capesize, πέντε post-panamax, έξι kamsarmax, έξι panamax και εννέα ultramax.

Από σήμερα, η συνδυασμένη μεταφορική ικανότητα του στόλου της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του Artemis, είναι περίπου 4,5 εκατ. dwt με σταθμισμένη μέση ηλικία τα 10,62 έτη.

#Diana_Shipping #NYK #χρονοναύλωση
Keywords
Αναζητήσεις
i-diana-shipping-ypegrapse-symvasi-chrononavlosis-me-tin-nyk.htm
Τυχαία Θέματα