Γ.Τσίπρας: Αν έρθουμε τρίτο κόμμα, θα έχει ευθύνη ο Κασσελάκης

Ο βουλευτής, διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς αν θα πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους οι δύο βουλευτές (Τσακαλώτος, Πέρκα) που αποχωρήσαν από το κόμμα, ο κ. Τσίπρας απάντησε καταφατικά.

Για

την Έφη Αχτσιόγλου είπε πως υπάρχει χείρα φιλίας από τον Στέφανο Κασσελάκη και αναμένονται οι αποφάσεις.

Σχετικά με την παρέμβαση Τσίπρα, είπε πως «δεν γνωρίζω καθόλου τι έχει συζητηθεί ανάμεσα στον Αλ. Τσίπρα και όποιους συνάντησε. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προφανώς πονάει το κόμμα το οποίο αυτός το έφτασε εκεί που το έφτασε και που έχει ακόμα μεγάλες προοπτικές μπροστά του».

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις σχολίασε πως «οι πάντες γνωρίζουν ότι με την αποχώρηση του Αλ. Τσίπρα βρεθήκαμε αρκετά παρακάτω από το 17,8%. Η ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά βέβαια το να επανέλθουμε στο ποσοστό του περασμένου Ιουνίου. Δεν νομίζω ότι η στόχευση μπορεί να είναι τόσο χαμηλή».

Ερωτηθείς αν θα είναι ευθύνη της ηγεσίας στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Στο απίθανο ενδεχόμενο που θα συνέβαινε κάτι τέτοιο θα πρόκειται προφανώς για αποτυχία της νέας ηγεσίας».

#Τσίπρας #ΣΥΡΙΖΑ #ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
Keywords
Αναζητήσεις
gtsipras-an-erthoume-trito-komma-tha-echei-efthyni-o-kasselakis.htm
Τυχαία Θέματα