Δολοφονία Άλκη: Στη φυλακή άλλοι δύο εκ των συλληφθέντων

21:07 9/2/2022 - Πηγή: Reporter

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη και των δύο φίλων του στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου.

Οι δύο κατηγορούμενοι, 20 και 21 ετών, φαίνεται πως έφτασαν στο σημείο του αιματηρού επεισοδίου με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος, πρώτος συλληφθείς για την υπόθεση και ήδη προσωρινά κρατούμενος.

Και οι δύο παραδέχθηκαν κατά

τις πολύωρες απολογίες τους ότι βρίσκονταν στο σημείο του άγριου εγκλήματος, αλλά αρνήθηκαν ότι ήταν εκείνοι που δολοφόνησαν τον 19χρονο φοιτητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, φέρεται να απολογήθηκε ότι «συνεπλάκη με ένα από τα παιδιά που τραυματίστηκαν» και συγκεκριμένα με «αυτόν που είχε στο χέρι του ένα κράνος». Όπως είπε «με χτύπησε με το κράνος και τον τραυμάτισα με το μαχαίρι δύο φορές στο πόδι». Ο δεύτερος, 21 ετών Έλληνας, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, φέρεται να είπε ότι δεν είχε καμία ενεργό συμμετοχή στην επίθεση.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, οι δυο τους παίρνουν τον δρόμο των φυλακών. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα περάσουν το κατώφλι της ανακρίτριας και οι υπόλοιποι συλληφθέντες.

ΘεσσαλονίκηΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣαπολογίεςπροφυλακιστέοι
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία Άλκη,dolofonia alki