Διεκόπη ξανά η δίκη Λιγνάδη-Λόγω στάσης εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων

Νέα διακοπή στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, αυτή τη φορά λόγω κωλύματος μέλους της σύνθεσης.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη για τις 9.00 της Παρασκευής (25/2), όμως, λόγω της δίωρης στάσης εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων μέχρι τις 11:00, στην οποία συμμετείχε η γραμματέας του δικαστηρίου, η συνεδρίαση διεκόπη προσωρινά.

Η πρόεδρος ωστόσο προανήγγειλε ότι η σημερινή συνεδρίαση δεν θα πραγματοποιηθεί, κάτι που τελικά ανακοινώθηκε επίσημα.

«Λαμβανομένου υπόψη του κωλύματος και καθώς η αναπλήρωση της δικαστή αφορά μόνο για το θέμα της διακοπής, θα πρέπει να διακόψουμε»,

πρότεινε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ζήτημα τέθηκε από την πολιτική αγωγή και αναφορικά με την αίθουσα καθώς η χωρητικότητά της είναι περιορισμένη. «Αυτοί που θα πρέπει να παρίστανται, θα παρίστανται. Θα είναι παρόντες αυτοί που χρειάζονται. Όλοι ενδιαφερόμαστε να διεξαχθεί η δίκη σωστά και θα πηγαίνουμε σε όποια αίθουσα είναι διαθέσιμη», τόνισε η πρόεδρος του δικαστηρίου.

Παρών στο δικαστήριο ο κ. Λιγνάδης

Το παρών στο δικαστήριο έδωσε και ο κατηγορούμενος Λιγνάδης, όπως και οι καταγγέλλοντες. Ο συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι στόχος της υπεράσπισης είναι η διεξαγωγή της δίκης, καθώς και ότι προτίθεται να καταβάλει ακόμη τα έξοδα των μαρτύρων που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδεύουν έως το δικαστήριο.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη.

ΛιγνάδηςΚούγιαςΔΙΚΗΔΙΑΚΟΠΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα