Χαλκίδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης ψησταριάς για τον θάνατο 43χρονου από θερμοπληξία

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στη Χαλκίδα, όπου και δούλευε ο άτυχος διανομέας που έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος κατέληξε χθες, αφότου πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα θερμοπληξίας. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Τοπικά μέσα ανέφεραν αρχικά ότι ο 43χρονος εργαζόταν ως ντελιβεράς, ωστόσο δημοσιεύματα άλλων τοπικών μέσων το διέψευδαν, αναφέροντας ότι ο άνδρας έκανε χθες επί ώρες ποδήλατο κάτω από τον καυτό ήλιο στο

κέντρο της Χαλκίδας.

Το νοσοκομείο Χαλκίδας στο οποίο διεκομίσθη, εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η πολύωρη έκθεση σε υψηλή θερμοκρασία ήταν αυτή που πιθανότατα προκάλεσε την ανακοπή κι ως εκ τούτου τον θάνατο του πολίτη.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείο αναφέρει τα εξής:

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθη στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολύ υψηλή θερμοκρασία».

σύλληψηΧαλκίδαδιανομέαςανθρωποκτονία
Keywords
Αναζητήσεις
chalkida-synelifthi-idioktitis-psistarias-gia-ton-thanato-43chronou-apo-thermoplixia.htm
Τυχαία Θέματα