Μπλε Κέδρος: Τι ισχύει για τη δυνητική αγορά-στόχο των μετοχών

Ανακοίνωση σχετικά με τη δυνητική αγορά στόχο για τις νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της «Μπλε Κέδρος Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας» που θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, εξέδωσε η Optima Bank.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

O Συντονιστής Κύριος Ανάδοχος «Τράπεζα Optima

bank Α.Ε.», κατ’ εφαρμογή του άρθρου 16 παρ. 3 του νόμου 4514/2018 σχετικά με τις υποχρεώσεις παρακολούθησης των προϊόντων και του άρθρου 8 της Πράξης Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος υπ’ αριθμ. 147/27.07.2018 ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με την εκδότρια εταιρεία «ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» (η «Εκδότρια»), έχουν προβεί σε αξιολόγηση της δυνητικής αγοράς στόχου των νέων μετοχών (οι «Νέες Μετοχές») που θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εκδότριας, με καταβολή μετρητών και με αποκλεισμό του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, που αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εκδότριας στις 25.02.2022, ως εξής:

(i) Η αγορά-στόχος των Νέων Μετοχών καταλαμβάνει:

επιλέξιμους αντισυμβαλλόμενους,επαγγελματίες πελάτες, καιιδιώτες πελάτες,

όπως ορίζονται στον Ν. 4514/2018, όπως ισχύει, με τουλάχιστον βασική γνώση και εμπειρία σε επενδυτικά προϊόντα και υπηρεσίες, μέση ανεκτικότητα στην πραγματοποίηση ζημιών, ανοχή στους κινδύνους που απορρέουν από επενδύσεις στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χ.Α., ανεξαρτήτως χρονικού ορίζοντα και με επενδυτικό σκοπό την επίτευξη αποδόσεων στο χαρτοφυλάκιο του επενδυτή και το εισόδημα μέσω της απόληψης μερισμάτων.

(ii) Όλα τα δίκτυα διανομής των Νέων Μετοχών (ήτοι επενδυτική υπηρεσία παροχής επενδυτικής συμβουλής, διαχείρισης χαρτοφυλακίου, λήψης/διαβίβασης εντολής και εκτέλεσης εντολής) θεωρούνται κατάλληλα για επενδυτές της αγοράς στόχου.

Optima BankΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣΝΕΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣανάδοχος
Keywords
Τυχαία Θέματα