Αποκάλυψη Θαπατέρο: Η Γαλλία απείλησε με αποχώρηση από την Ευρωζώνη για να πει το "ναι" η Γερμανία στη βοήθεια της Ελλάδας

Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί απείλησε με αποχώρηση της Γαλλίας από την ευρωζώνη για να πιέσει τη Γερμανία να δεχθεί το σχέδιο σωτηρίας της Ελλάδας, φέρεται να αποκάλυψε σήμερα ο Ισπανός πρωθυπουργός Χοσέ Λουΐς Ροντρίγκεθ Θαπατέρο, σύμφωνα με δημοσίευμα της El Pais.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ισπανός πρωθυπουργός έκανε τις δηλώσεις αυτές κατά τη διάρκεια συνεδρίασης με τα στελέχη του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ισπανίας την Τετάρτη.

Ο Νικολά Σαρκοζί απαίτησε την περασμένη Παρασκευή στις Βρυξέλλες την ανάληψη " συνολικής δέσμευσης, ώστε όλοι να βοηθήσουν την Ελλάδα, κάθε ένας ανάλογα με τις δυνατότητές του, διαφορετικά η Γαλλία θα επανεξετάσει τη συμμετοχή της στο ευρώ", δήλωσε ο Ισπανός πρωθυπουργός, σύμφωνα με την El Pais, η οποία δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του στελέχους του Σοσιαλιστικού Κόμματος που έκανε την αποκάλυψη.

Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ζώνης του ευρώ συναντήθηκαν την περασμένη Παρασκευή στις Βρυξέλλες για να εγκρίνουν σχέδιο οικονο

Keywords
Τυχαία Θέματα