Threads: Έρχεται ο νέος ανταγωνιστής του Twitter-Πότε θα κυκλοφορήσει

11:36 4/7/2023 - Πηγή: Reporter

Την Πέμπτη, 6 Ιουλίου, αναμένεται να κυκλοφορήσει το «αντίπαλο δέος» του Twitter, σύμφωνα με μια καταχώρηση στο App Store της Apple.

Η νέα εφαρμογή, με την ονομασία Threads, θα δίνει τη δυνατότητα στου χρήστες να κάνουν αναρτήσεις κειμένου, να κάνουν like, να σχολιάζουν και να τις κοινοποιούν.

Ουσιαστικά,

η νέα δημιουργία της Meta Platforms αποτελεί μια εφαρμογή microblogging και οι χρήστες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ακολουθούν τους λογαριασμούς που ακολουθούν στο Instagram, καθώς και να διατηρούν το ίδιο όνομα χρήστη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για «προπαραγγελία» και «αναμένεται» την Πέμπτη.

Η Meta περιγράφει το Threads ως «ο χώρος όπου οι κοινότητες συναντιούνται για να συζητήσουν τα πάντα, από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν σήμερα, μέχρι το τι θα είναι trending αύριο».

Η νέα εφαρμογή έρχεται ύστερα από την ανακοίνωση εκ μέρους του Twitter μιας δέσμης περιορισμών στην εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης επαλήθευσης προκειμένου να χρησιμοποιηθεί το TweetDeck.

Οι υπάρχοντες αντίπαλοι του Twitter, όπως το Mastodon και το Bluesky, δεν έχουν ακόμη δημιουργήσει ισχυρά δίκτυα ώστε να αποτελέσουν εναλλακτικές λύσεις.

THREADSTwitterMETA PLATFORMS
Keywords
Αναζητήσεις
threads-erchetai-o-neos-antagonistis-tou-twitter-pote-tha-kykloforisei.htm
Τυχαία Θέματα