Threads: Απέκτησε πέντε εκατ. χρήστες μόλις σε τέσσερις ώρες

10:15 6/7/2023 - Πηγή: Reporter

Μέσα στις πρώτες ώρες λειτουργίας του, ο νέος αντίπαλος του Twitter, το Threads, απέκτησε περισσότερους από 5 εκατομμύρια χρήστες.

Το Threads, το οποίο δεν κυκλοφορεί προς το παρόν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν έως και 500 χαρακτήρες και έχει πολλές λειτουργίες παρόμοιες με το Twitter.

Ο Zuckerberg έχει

βάλει στόχο να ξεπεράσει το Twitter και βλέπει ακόμα και 1 δισ. χρήστες για το Threads. «Θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρχει μια εφαρμογή για δημόσιες συνομιλίες με παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο άτομα σε αυτήν», είπε. «Το Twitter είχε την ευκαιρία να το κάνει αυτό, αλλά δεν το κατάφερε. Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνουμε εμείς».

{https://twitter.com/MailOnline/status/1676837778015899648}

Το Threads είναι πλέον διαθέσιμο για download σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά όχι ακόμη στην Ε.Ε., λόγω κανονιστικών ανησυχιών.

Σημειώνεται ότι και άλλες εφαρμογές εμφανίστηκαν το τελευταίο διάστημα σαν ανταγωνιστές του Twitter, όμως apps όπως τα Bluesky και Mastodon δεν κατάφεραν να γίνουν τόσο δημοφιλή.

THREADSMetaχρήστεςTwitter
Keywords
Αναζητήσεις
threads-apektise-pente-ekat-christes-molis-se-tesseris-ores.htm
Τυχαία Θέματα