Nova Marine Carriers και Aug. Bolten δημιουργούν μία νέα ναυτιλιακή

Η ελβετική ναυτιλιακή εταιρεία Nova Marine Carriers και η Aug. Bolten, που εδρεύει στο Αμβούργο, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία μίας νέας ναυτιλιακής εταιρείας, με βάση τη Γερμανία και με σκοπό να έχει στην κατοχή της, αλλά και να ναυλώνει handysize.

Οι εταιρείες ανακοίνωσαν πως θα επικεντρωθούν στην ενωσιακή διαχείριση των περιουσιακών τους στοιχείων, στις εμπορικές δραστηριότητες, καθώς και στην διαχείριση των πλοίων.

Στη νέα

εταιρεία επικεφαλής θα είναι ο Antonello Romeo, γενικός διευθυντής της Nova Marine Carriers, μαζί με τον Gregory de Ruiter, διευθύνοντα σύμβουλο της Aug. Bolten.

Ο Vincenzo Romeo, διευθύνων σύμβουλος της Nova Marine Carriers, δήλωσε, με αφορμή τη νέα συνεργασία, πως «τα τελευταία χρόνια, η Nova έχει επενδύσει πολύ στον τομέα των handysize και αυτή η συμφωνία σηματοδοτεί ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξή της».

Τόνισε μάλιστα πως αυτή η προσπάθεια δίνει την ευκαιρία στις δύο εταιρείες να ενισχύσουν την γεωγραφική τους παρουσία και να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητές τους.

Οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν επίσης να ενταχθούν στον τομέα της διαχείρισης πληρωμάτων μέσω της ελληνικής Lydiamar, η οποία αποτελεί μέρος της Bolten και εδρεύει στην Αθήνα.

LydiamarNova MarinehandysizeRomeoBolten
Keywords
Τυχαία Θέματα