Mε 16 εταιρίες η Ελλάδα στην αποστολή της Enterprise Greece

Δέκα έξι (16) επιχειρήσεις συμμετείχαν στην εθνική αποστολή που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece) στις διεθνείς εκθέσεις Pure London x Just Around The Corner (JATC) & SCOOP, οι οποίες διεξήχθησαν από τις 11 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Olympia London.

Σύμφωνα με σχετική

ανακοίνωση, πρόκειται για κορυφαίες, διεθνείς εμπορικές εκθέσεις μόδας - γυναικεία και ανδρικά ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, κοσμήματα και lifestyle, που διοργανώνονται δύο φορές τον χρόνο στο Λονδίνο από την Hyve και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον αγοραστών, σχεδιαστών και επιχειρήσεων με εμπορικά σήματα παγκοσμίου εμβέλειας.

Η ελληνική συμμετοχή άφησε θετικές εντυπώσεις και οι εκπρόσωποι των εταιρειών είχαν την ευκαιρία να κάνουν σημαντικές επαφές και να διερευνήσουν επιχειρηματικές συμφωνίες. Τα ελληνικά brands που συμμετείχαν στις εκθέσεις ήταν (με αλφαβητική σειρά) τα εξής: ACCESS ABEE, ANNA VLACHAKI(ANIW), ARTISUN, BORSIS VASILIS V&R, CHRISTINA BRAMPTI, ESTHETE, GEORGIA CHARAL ART JEWELLERY, HARIS COTTON SA, IMISI COLLECTION, JOANNA PLAKIDOU HEADPIECES, MUFF, NEIROMAI, OLIA SCARVES, SIBYLLA DELPHICA, VOID MODE και VOGIATZI EIRINI KAI SIA EE.

Τις εκθέσεις επισκέφτηκε η Γενική Σύμβουλος Β’ του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στο Λονδίνο, κα Παρασκευή Καμπούρογλου, η οποία περιηγήθηκε σε όλα τα περίπτερα και συνομίλησε με τους Έλληνες εκθέτες για τις ιδιαιτερότητες, τις απαιτήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες για σημαντικές συνεργασίες που προσφέρει η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

#Enterprise_Greece #ΕΛΛΑΔΑ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ #brands
Keywords
Αναζητήσεις
me-16-etairies-i-ellada-stin-apostoli-tis-enterprise-greece.htm
Τυχαία Θέματα