Intrafashion Group: Πωλήσεις +40% και νέα καταστήματα το α΄τρίμηνο

Με σημαντική αύξηση πωλήσεων που υπερβαίνει το +40% έκλεισε το α’ τρίμηνο του 2023 ο Όμιλος Intrafashion με το δυναμικό brand γυναικείας ένδυσης «Pink Woman».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, Δημήτρη Ματεμτζή, «η αύξηση αυτή αντανακλά, τόσο την αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου αλλά και το ΄΄αδύναμο΄΄ πρώτο τρίμηνο του 2022 που δημιούργησε τις συνθήκες περαιτέρω ευνοϊκής σύγκρισης για φέτος».

Επιπλέον, η διοίκηση του Ομίλου ανακοίνωσε ένα καταιγισμό νέων καταστημάτων ο οποίος υλοποιήθηκε κατά την διάρκεια του α’ τριμήνου, στον απόηχο της -για πολλούς παράγοντες

της αγοράς- ανεξήγητης λήξης της συνεργασίας της «Pink Woman» με το «The Mall Athens».

Πρόκειται για 8 νέα εταιρικά καταστήματα, με τις υψηλές προδιαγραφές του «Pink Woman» retail concept που ενισχύουν το λιανεμπορικό αποτύπωμα του αγαπημένου brand, το φυσικό δίκτυο καταστημάτων του οποίου άγγιξε πλέον τα 110 σημεία πώλησης: Αvenue Mall, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Βριλήσσια (στην Αθήνα), καθώς και Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, Αλιβέρι, Αμαλιάδα, ενώ πραγματοποιήθηκε μεταστέγαση και άνοιγμα νέου καταστήματος στην καρδιά της αγοράς του Αγρινίου.

Σημειώνεται δε, πως εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο «Pink Woman» store στον εμπορικότερο πεζόδρομο της πρωτεύουσας (Ερμού 16).

INTRAFASHION GROUPPink Womanπωλήσειςνέα καταστήματαΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα