Google: Οι νέες ανακοινώσεις για την τεχνητή νοημοσύνη στο search

Σε σημαντικές ανακοινώσεις όσον αφορά στην τεχνητή νοημοσύνη προχώρησε ο τεχνολογικός κολοσσός, Google στο I/O, το ετήσιο συνέδριο της εταιρείας για τους προγραμματιστές.

Πιο συγκεκριμένα, η Google ανακοίνωσε ότι πλέον η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να διευκολύνει τους χρήστες στη σύνταξη ηλεκτρονικών μηνυμάτων μέσω της εφαρμογής Gmail.

Η εταιρεία

θα ενσωματώσει τη λεγόμενη «δημιουργική» τεχνητή νοημοσύνη στο Gmail για να βοηθήσει στη γρήγορη επέκταση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με την ονομασία «Help Me Write».

«Απλώς πληκτρολογήστε την προτροπή αυτού που θέλετε, πατήστε Δημιουργία και θα εμφανιστεί ένα πλήρες προσχέδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Σουντάρ Πιτσάι.

Νέο προιόν με την ονομασία «Converse»

Παράλληλα, η εταιρεία θα φέρει παραγωγικές δυνατότητες AI για αναζήτηση με ένα νέο προϊόν που ονομάζεται «Converse». Το «Converse» θα μπορεί να συνθέτει αποτελέσματα αναζήτησης από διαφορετικά ερωτήματα, αν και δεν είναι σαφές ποιοι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε αυτό ή πότε θα κυκλοφορήσει.

Αποτελεί μέρος μιας νέας προσπάθειας που ονομάζεται Search Generative Experience ή SGE. Θα είναι διαθέσιμο στους χρήστες του Labs τις «επόμενες εβδομάδες» και οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση πατώντας στο εικονίδιο Labs στην εφαρμογή Google ή στην έκδοση του Google Chrome για υπολογιστές.

Googleτεχνητή νοημοσύνητηλεφωνο
Keywords
Τυχαία Θέματα