Ethereum: Αύξηση 155% ετησίως στα έσοδα του α’ τριμήνου

10:22 9/4/2024 - Πηγή: Reporter

Εντυπωσιακή απόδοση κατέγραψε το Ethereum το πρώτο τρίμηνο του 2024, καθώς τα έσοδά του αυξήθηκαν στο 1,2 δισεκατομμύριο δολάρια, καταγράφοντας άνοδο 155% σε ετήσια βάση.

Σύμφωνα με την οικονομική έκθεση, οι ανταμοιβές και τα έσοδα κατέγραψαν αύξηση 1,8 φορές σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, ενώ τα κέρδη τριπλασιάστηκαν την ίδια περίοδο. Αυτή η οικονομική δυναμική, επισημαίνει το CryptoPotato, είναι ουσιαστικά ευθυγραμμισμένη με τη σημαντική πρόοδο στις μετρήσεις του δικτύου και του οικοσυστήματος.

Το δίκτυο του Ethereum κατέγραψε πάνω από

107 εκατομμύρια συναλλαγές το 1ο τρίμηνο, συνοδευόμενες από τη δημιουργία σχεδόν 9,7 εκατομμυρίων νέων διευθύνσεων, υποδηλώνοντας αυξανόμενη δραστηριότητα και υιοθέτηση από πλευράς χρηστών.

Επιπλέον, οι μετρήσεις του οικοσυστήματος απεικόνισαν ένα ακμάζον τοπίο, με τη συνολική αξία να αυξάνεται πάνω από 1,8 φορές από τρίμηνο σε τρίμηνο, σε συνδυασμό με τη δημιουργία άνω των 4,8 εκατομμυρίων NFT.

Επιπλέον, η έκθεση τόνισε την κυριαρχία του USDT ως το stablecoin με την υψηλότερη κεφαλαιοποίηση αγοράς, αντανακλώντας τη διαρκή απήχηση και τη σταθερότητα του Ethereum στην ευρύτερη αγορά κρυπτονομισμάτων, παρά την εμφάνιση αρκετών ανταγωνιστικών δικτύων blockchain.

Τον Μάρτιο, ο Μάθιου Σίγκελ, Επικεφαλής Ψηφιακών Περιουσιακών Στοιχείων της VanEck, δήλωσε ότι, ενώ το Ethereum ενδέχεται να μην υποστεί «αναστροφή», θα μπορούσε ενδεχομένως να ξεπεράσει το Bitcoin όσον αφορά την απόδοση.

Το ντεμπούτο των spot ETF Bitcoin τον Ιανουάριο προσέλκυσε ένα νέο κύμα επενδυτών, με αποτέλεσμα μια σημαντική άνοδο στη συναλλακτική δραστηριότητα. Αυτή η εξέλιξη πυροδότησε αισιοδοξία που επεκτάθηκε πέρα από το Bitcoin.

Ωστόσο, η έγκριση ενός spot Ethereum ETF δεν φαίνεται να είναι τόσο κοντά, καθώς η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) εξετάζει επί του παρόντος τη σκοπιμότητα ενός τέτοιου επενδυτικού οχήματος.

#ether #CRYPTOPOTATO #stablecoin #blockchain #κρυπτονομίσματα
Keywords
Αναζητήσεις
ethereum-afxisi-155-etisios-sta-esoda-tou-a-triminou.htm
Τυχαία Θέματα