Στίβι Νικς και Άνταμ Λέβιν μεταξύ των ερμηνευτών στη τελετή του Rock & Roll Hall of Fame

Το Rock & Roll Hall of Fame (Η Αίθουσα της Δόξας της ροκ εν ρολ) ανακοίνωσε νέους ερμηνευτές και παρουσιαστές για τη φετινή τελετή εισαγωγής.
Οι διοργανωτές γνωστοποίησαν ότι οι Στίβι Νικς, Άνταμ Λέβιν, Κάρι Άντεργουντ, Common, Miguel και Sia θα εμφανιστούν στην εκδήλωση στις 3 Νοεμβρίου

στο Barclays Center στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.
Παρουσιαστές θα είναι οι Ice-T, LL Cool J και Queen Latifah.
Οι Έλτον Τζον, Κρις Στέιπλετον, Ντέιβ Μάθιους, H.E.R., New Edition και St. Vincent είχαν προηγουμένως ανακοινωθεί ως ερμηνευτές και παρουσιαστές.
Οι καλλιτέχνες που θα ενταχθούν το 2023 στο Rock & Roll Hall of Fame είναι οι Γουίλι Νέλσον, Μίσι Έλιοτ, Σέριλ Κρόου, Κέιτ Μπους, Τζορτζ Μάικλ, Rage Against the Machine και The Spinners.
«Η απίστευτη φετινή ομάδα των εισαχθέντων αντικατοπτρίζει τους διαφορετικούς καλλιτέχνες και τους ήχους που καθορίζουν το ροκ εν ρολ» δήλωσε ο πρόεδρος του Rock & Roll Hall of Fame, Τζον Σάικς.
Ο DJ Kool Herc και ο Link Wray θα τιμηθούν με το βραβείο Επιρροής στη Μουσική και οι Chaka Khan, Al Kooper και Bernie Taupin θα λάβουν το βραβείο Μουσικής Αριστείας. Το βραβείο Ahmet Ertegun θα απονεμηθεί στον αείμνηστο δημιουργό του Soul Train, Don Cornelius.

Το άρθρο Στίβι Νικς και Άνταμ Λέβιν μεταξύ των ερμηνευτών στη τελετή του Rock & Roll Hall of Fame εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.

Keywords
Αναζητήσεις
stivi-niks-kai-antam-levin-metaxy-ton-erminefton-sti-teleti-tou-rock--roll-hall-of-fame.htm
Τυχαία Θέματα