Ο Νταλάρας τραγουδάει στη γιορτή της 21ης Απριλίου στο Βόλο – Μαζί Πάριος και Δάκης!

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής που επίμονα έχει φιλοτεχνήσει το προφίλ του αριστερού, του κοινωνικού και πολιτικού  αγωνιστή κ.λπ.Ο Νταλάρας τραγουδάει στη γιορτή της 21ης Απριλίου στο Βόλο – Μαζί  Πάριος και Δάκης! –  Ο Γιάννης Πάριος με άσπρο κοστούμι, πουά μεταξωτό πουκάμισο με άσπρες βούλες και μοκασίνια παπούτσια τραγουδάει «Τι θέλεις να κάνω». Πίσω του στα μπουζούκια , οι Γιάννης Μωραΐτης και Κώστας Παπαδόπουλος, ο Παπαγγελίδης στο μπάσο και ο Κώστας Καράλης στην κιθάρα. 

Στάδιο

Βόλου. Ο Γιάννης Πάριος με άσπρο κοστούμι, πουά μεταξωτό πουκάμισο με άσπρες βούλες και μοκασίνια παπούτσια τραγουδάει «Τι θέλεις να κάνω». Πίσω του στα μπουζούκια , οι Γιάννης Μωραΐτης και Κώστας Παπαδόπουλος, ο Παπαγγελίδης στο μπάσο και ο Κώστας Καράλης στην κιθάρα.

Ο Νταλάρας τραγουδάει στη γιορτή της 21ης Απριλίου στο Βόλο – Μαζί  Πάριος και  Δάκης!-Στη συναυλία για την επέτειο της 21ης Απριλίου: Γεράσιμος Λαβράνος στην κορνέτα, Φίλιππος Τσεμπερούλης στο σαξόφωνο, Δάκης, Τζελσομίνα, Πασχάλης στα φωνητικά, η Μίλλυ τραγούδι και ο Κώστας Καράλης στην κιθάρα.Κι όμως, τραγούδησε  στη γιορτή για την επέτειο της 21ης Απριλίου στο Βόλο. Μαζί του ο   Δάκης, η Τζελσομίνα, ο Κώστας Κάραλης, ο Γεράσιμος Λαβράνος, και ο Γιάννης Πάριος.Η φωτογραφία προέρχεται από το φωτογραφικό άλμπουμ του Τάκη Πανανίδη «Αυτόπτης φωτομάρτυρας στην Οδό Ονείρων», εκδόσεις Τόπος. Ολόκληρη η ελληνική καλλιτεχνική σκηνή (λαϊκή και έντεχνη) παρελάυνει σε αποκαλυπτικές εικόνες. Έχει πολλά ντοκουμέντα ο πολύτιμος αυτός τόμος, όπως αυτό που αναφέρεται σήμερα.

Το άρθρο Ο Νταλάρας τραγουδάει στη γιορτή της 21ης Απριλίου στο Βόλο – Μαζί  Πάριος και Δάκης! εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.

Keywords
Αναζητήσεις
o-ntalaras-tragoudaei-sti-giorti-tis-21is-apriliou-sto-volo--mazi--parios-kai-dakis.htm
Τυχαία Θέματα