Νέα Οδός – Κεντρική Οδός: «Επίσημοι Υποστηρικτές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας»

Η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να αποτελέσουν για τα επόμενα χρόνια «τον καλύτερο δυνατό συνταξιδιώτη», όχι μόνο για όλους τους Ελληνες οδηγούς, αλλά και για την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα, στο δρόμο της για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο της Ιαπωνίας.
Ειδικότερα, οι δύο εταιρίες, προχωρούν σε χορηγική συνεργασία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια λαμβάνουν τον τίτλο του «Επίσημου Υποστηρικτή».
Η Νέα

Οδός είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Ιόνια Οδός». Το έργο περιλαμβάνει:
– τον ομώνυμο αυτοκινητόδρομο «Ιόνια Οδός», μήκους 196 χλμ., από το Αντίρριο έως τα Ιωάννινα (ανισόπεδος κόμβος με Εγνατία Οδό).
– τμήμα του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., μήκους περίπου 172,5 χλμ., από τον ανισόπεδο κόμβο Μεταμόρφωσης Αττικής έως τη Σκάρφεια Φθιώτιδας, μετά τα Καμένα Βούρλα και το συνδετήριο κλάδο του Α.Θ.Ε. Σχηματάρι – Χαλκίδα, μήκους 11 χλμ.
Η Κεντρική Οδός είναι η εταιρεία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, την εκμετάλλευση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος – Ε65». Αφορά στην κατασκευή του αυτοκινητόδρομου κεντρικής Ελλάδος (Ε65), από ημικόμβο με Π.Α.Θ.Ε. στο ύψος του Α.Κ. Θερμοπυλών έως τον ανισόπεδο κόμβο με Εγνατία οδό μετά την Οξύνεια, καθώς και στη διαχείριση και συντήρηση του τμήματος της Α.Θ.Ε. από τη Σκάρφεια μέχρι τις Ράχες (συνολικό μήκος 57 χλμ.).

Keywords
Τυχαία Θέματα