Re-Action: «Δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή»

Η νέα φιλοζωική, μη – εμπορική ταινία Re-Action για τη προστασία των Αδέσποτων Ζώων «δώσε την ευκαιρία σε ένα αδέσποτο να σου αλλάξει τη ζωή», παρουσιάζει την Ελενα Βρανά, διάσημη ηθοποιός, που ζει με τον καταθλιπτικό πάτερα της και το γιο της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Στην απεγνωσμένη προσπάθεια της να διασώσει τη δημόσια εικόνα της από τον αρνητικό σχολιασμό των ΜΜΕ,

υιοθετεί ένα αδέσποτο σκυλάκι. Αραγε… η σκυλίτσα αυτή θα ασκήσει ευεργετική δράση τόσο στην ίδια όσο και στον πατέρα της; Το ανάπηρο παιδί της θα αντιδράσει θετικά και ευεργετικά στη παρουσία του σκύλου;
Διάρκεια ταινίας 90’.
Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Τάνια Τρύπη & Ντίνος Καρύδης. Παίζουν οι Γιάννα Ζιάννη, Θοδωρής Ανθόπουλος, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Γιάννης Φραγκίσκος και σε ρόλο guest εμφανίζονται οι Αννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Αννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης & Δημήτρης Μηλιόγλου.
Το cast της ταινίας συμπληρώνουν οι Χρήστος Καρνάκης, Κωνσταντίνος Ρόδης, Μάνθος Καλαντζής, Μαργαρίτα Σάββα, Μελισσάνθη Ρεγκούκου, Τίφανυ Δανιήλ, Απόστολος Μπούρας, Νικόλας Γεωργανής, Γιάννης Ρούσσος, Μόνικα Κολοκοτρώνη, Γιάννης Ευσταθίου, Αντώνης Τσουρουνάκης, Ανδρέας Αλεξανδρής, Αναστάσιος Μπακάλης, Μιχάλης Κουτσούρης, οι δημοσιογράφοι Νίκος Παρτσώλης, Φωτεινή Πετρόγιαννη και Αννα Νικολαΐδη, ο εικαστικός Χρήστος Πετρίδης, η συγγραφέας Μαίρη Γκαζιάνη, η σχεδιάστρια ενδυμάτων Joy Κουμεντάκου, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Αναστασία Γκούβα, η κτηνίατρος Αναστασία Δασοπούλου, οι κομμωτές Γιώργος Ζούβελος και Νίκος Ξυνογαλάς, ο μικρός Ανδρέας Σταματόπουλος και πάρα πολλά ακόμη πρόσωπα.
Ολοι οι συντελεστές της ταινίας εργάστηκαν αφιλοκερδώς προκειμένου η ταινία να επιτύχει το σκοπό της που είναι η ενημέρωση του κοινού για τις συνθήκες διαβίωσης των αδέσποτων ζώων και τα οφέλη που αποκομίζουν όλοι οι άνθρωποι από τα ζώα.
Η μη-εμπορική ταινία τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο» και των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος και αποτελεί συνέχεια των δράσεων της σκυλίτσας Roxyγια την υπεράσπιση και τη βοήθεια των τετράποδων φίλων της.

Keywords
Τυχαία Θέματα