Βροχή οι αποκαλύψεις για τον «εξ απορρήτων» του προέδρου, Μάικλ Κόεν

Βροχή οι αποκαλύψεις για τον «εξ απορρήτων» του προέδρου, Μάικλ Κόεν16.04.2018Πρόσωπα

Ολα δείχνουν πως οι έρευνες του FBI στο γραφείο, στο σπίτι και το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει ο προσωπικός δικηγόρος του προέδρου Τραμπ, Μάικλ Κόεν -ο οποίος διώκεται πλέον ποινικά-, την περασμένη εβδομάδα, έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς...

...ειδικά σε ό,τι αφορά την έρευνα του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μούλερ για τη ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές

του 2016. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας McClatchy, ο Μούλερ διαθέτει αποκλειστικά στοιχεία για ένα μυστικό ταξίδι του Κόεν στην Πράγα λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές, όπου φέρεται ότι συναντήθηκε με πανίσχυρο αξιωματούχο του Κρεμλίνου.

Το γεγονός αυτό -αν τελικά ισχύει- επιβεβαιώνει μέρος του περιβόητου ντοσιέ του Βρετανού πρώην πράκτορα Κρίστοφερ Στιλ και θα αποτελέσει σίγουρα μια σημαντικότατη εξέλιξη στην έρευνα για τη ρωσική εμπλοκή. Ο Κόεν, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του ομοσπονδιακού δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, υποστήριξε χθες μέσω twitter ότι ουδέποτε πήγε στην Πράγα.

Την ίδια ώρα, νέες αποκαλύψεις θέλουν τον Μάικλ Κόεν να έχει καταβάλει το ποσό του 1.600.000 δολαρίων (!) σε ένα «κουνελάκι» του Playboy, προκειμένου να κρατήσει μυστική τη σεξουαλική σχέση της με τον Ελιοτ Μπρόουντι, στενό σύμμαχο του Ντόναλντ Τραμπ και στέλεχος των Ρεπουμπλικάνων. Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, ο Μπρόουντι επιβεβαίωσε τη σχέση του με το μοντέλο αλλά και με τον Κόεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα