Τρομάζει η ενδοοικογενειακή βία

Πληθαίνουν οι καταγγελίες γυναικών που γίνονται «σάκοι του μποξ» στα χέρια συζύγων ή πρώην συντρόφων τους

Ολοένα πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα ανυπεράσπιστες γυναίκες, οι οποίες γίνονται «σάκοι του μποξ» στα χέρια των νταήδων συζύγων τους ή των πρώην συντρόφων τους!

Μάρτυρες ενός τέτοιου περιστατικού έγιναν περαστικοί στη Χερσόνησο Ηρακλείου το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν ένας 64χρονος Δανός επιτέθηκε φραστικά με χυδαίες εκφράσεις στην 50χρονη Ρουμάνα πρώην σύζυγό του, την οποία συνάντησε τυχαία στον δρόμο. Μάλιστα, κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και

ο οξύθυμος άνδρας όρμησε στην 50χρονη και άρχισε να τη χτυπά με γροθιές, αδιαφορώντας αν έβλεπαν τη βίαιη σκηνή άνθρωποι που περνούσαν τυχαία από εκεί.

Το αποτέλεσμα ήταν να ειδοποιηθεί η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο για να συλλάβουν τον θερμόαιμο 64χρονο, που όμως είχε γίνει καπνός προτού φτάσουν τα όργανα της Τάξης. Τελικά, δεν γλίτωσε τη σύλληψη, καθώς το θύμα της επίθεσης υπέβαλε μήνυση σε βάρος του, με συνέπεια να αναζητηθεί από αστυνομικούς και να συλληφθεί. Κατόπιν, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ο οποίος τού άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση, και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Λίγες ώρες αργότερα, πάλι στο Ηράκλειο, μια 31χρονη κατήγγειλε τον 42χρονο Ιρανό σύζυγό της, υποστηρίζοντας πως ο αλλοδαπός εισέβαλε στο κατάστημά της, επί της οδού Ηρακλείου – Μοιρών, όπου την εξύβρισε και τη χτύπησε στο χέρι, προκαλώντας της κάκωση. Αστυνομικοί αναζήτησαν τον νταή 42χρονο, τον οποίο εντόπισαν και συνέλαβαν, για να οδηγηθεί και αυτός στη συνέχεια στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, με τις ίδιες κατηγορίες.

Τέλος, με χειροπέδες βρέθηκε ένας λοχαγός του Στρατού από τη Χαλκίδα, ο οποίος υπηρετεί στο Κέντρο Τεθωρακισμένων Αυλώνα, καθώς φέρεται ότι έπιασε την πρώην σύζυγό του από τον λαιμό και την απείλησε λεκτικά προχθές το μεσημέρι. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, όμως λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Στρατοδικείου Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρομάζει,tromazei