Τρεις ληστές ξυλοκόπησαν 66χρονη για μια καδένα

Τρεις ληστές ξυλοκόπησαν 66χρονη για μια καδένα24.04.2019Ρεπορτάζ

Στο νοσοκομείο η ηλικιωμένη

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας εις βάρος ανυποψίαστων και ανήμπορων ηλικιωμένων από θρασύτατους ληστές που εισβάλλουν στα σπίτια τους ακόμα και κατά τη διάρκεια της μέρας, ώστε να αρπάξουν λίγες οικονομίες που έχουν βάλει στην άκρη καθώς και αντικείμενα αξίας που έχουν στην κατοχή τους. Το τελευταίο θύμα ήταν μια 66χρονη γυναίκα στην Αυλίδα της Εύβοιας, η οποία αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς οι ληστές που μπήκαν στο σπίτι της

την τραυμάτισαν.

Εισβολή

Ολα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Δευτέρας, περίπου στις 10.30, τρεις δράστες που φορούσαν κουκούλες που κάλυπταν τα πρόσωπά τους παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού της άτυχης γυναίκας και μπήκαν στο εσωτερικό του. Οπως ήταν φυσικό, η 66χρονη, μόλις είδε τους τρεις άνδρες μπροστά της, έπαθε σοκ.

Μάλιστα, ο ένας από αυτούς κρατούσε στα χέρια του ένα σίδερο, ενώ ο δεύτερος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την απείλησε. Στη συνέχεια, οι ληστές, χωρίς να λογαριάζουν τίποτα, άρχισαν να τη χτυπούν με αποτέλεσμα να τις προκαλέσουν εκδορές στο χέρι.

Μετά, της άρπαξαν μια χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό και έγιναν καπνός. Η 66χρονη χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, χωρίς, ωστόσο, η ζωή της να διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα