Το κλάμα του Δομάζου για τον Λουκανίδη

Το κλάμα του Δομάζου για τον Λουκανίδη13.01.2018Πρόσωπα

Συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια στο τελευταίο «αντίο» στον Τάκη Λουκανίδη

Το τελευταίο «αντίο» ήταν σπαρακτικό! Γεμάτοι συγκίνηση αποχαιρέτησαν τον Τάκη Λουκανίδη συγγενείς, συμπαίκτες, φίλαθλοι και προσωπικοί φίλοι του, που τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία του. Ανάμεσα στο πλήθος του κόσμου που παρευρέθηκε στο Κοιμητήριο Κηφισιάς ήταν και οι Δομάζος, Αντωνιάδης, Βονόρτας, Γονιός, Καμάρας, Λιβαθηνός, Γιώργος Βαρδινογιάννης και Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Αρκετοί δεν άντεξαν, μάλιστα, τον πόνο του αποχωρισμού και ξέσπασαν σε λυγμούς, όπως ο Δομάζος και ο Γιαννακόπουλος.

Η θλίψη που προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 81χρονου το πρωί της Πέμπτης ήταν φανερή από την πρώτη στιγμή. Σύσσωμος ο κόσμος του αθλητισμού (ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΕΠΟ) και της πολιτικής (Γιώργος Βασιλειάδης, Αννα Καραμανλή) έσπευσε τις προηγούμενες μέρες με επίσημες ανακοινώσεις να αποχαιρετήσει τον παλαίμαχο άσο, που κοσμούσε τα ελληνικά γήπεδα από το 1956 έως το 1970 με τις φανέλες της Δόξας Δράμας, του Παναθηναϊκού και του Αρη.

Το «Τριφύλλι», με τα χρώματα του οποίου μεσουρανούσε από το 1961 έως το 1969 -πετυχαίνοντας σε 142 εμφανίσεις 59 γκολ και κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδος- το Σάββατο κόντρα στον Λεβαδειακό θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους. Συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του πρώην συμπαίκτη του Λώρη Θεοφάνη, ο οποίος σε διαδικτυακή συνέντευξή του δήλωσε: «Πρώτα απ' όλα, ο Τάκης ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Ηταν εξαιρετικός χαρακτήρας, ευγενικός και αληθινός φίλος. Κάναμε παρέα πολλές δεκαετίες και αισθάνομαι ένα μεγάλο κενό».

Keywords
Τυχαία Θέματα