Συνεχίζεται το θρίλερ με το νεκρό βρέφος!

Σε βάρος του πατέρα και της μητέρας έχει ασκηθεί δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού

Tα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης-θρίλερ με το τελειόμηνο νεογνό, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στη χωματερή της Βραυρώνας το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, προσπαθούν να συμπληρώσουν οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, που φέρεται ότι έχουν αρχίσει να την αντιμετωπίζουν πλέον ως έγκλημα.

Την ίδια ώρα, αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί σήμερα στο άψυχο κορμάκι του βρέφους, καθώς από

αυτά θα διαπιστωθεί η βασιμότητα των αρχικών ιατροδικαστικών ευρημάτων, σύμφωνα με τα οποία γεννήθηκε ζωντανό! Σε βάρος τόσο του 23χρονου πατέρα όσο και της 24χρονης μητέρας, που κατάγονται από το Νεπάλ, έχει ασκηθεί δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού. Ο νεαρός οδηγήθηκε το Σάββατο ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι, ενώ η σύζυγός του εξακολουθούσε έως αργά χθες να νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως, ο 23χρονος, τον οποίο «έπιασε» κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου στο οποίο εργαζόταν να κατευθύνεται με ταχύ βήμα προς τον κάδο απορριμμάτων και να πετάει τη σακούλα με το βρέφος στα σκουπίδια (!), είχε ισχυριστεί αρχικά πως δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με το πώς το νεογνό βρέθηκε στη χωματερή της περιοχής. Στη συνέχεια, όμως, ομολόγησε πως εκείνος το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων, υποστηρίζοντας ότι ήταν ήδη νεκρό. Στην πορεία άλλαξε πάλι στάση, ισχυριζόμενος, μέσω του δικηγόρου του Δημήτρη Ζορμπά, ότι η σύντροφός του γέννησε νεκρό το βρέφος, το έβαλε στη σακούλα και του είπε να την πετάξει, δίχως να του πει ότι βρισκόταν μέσα το μωρό! «Δεν έχω ακόμα στα χέρια μου τη δικογραφία και είχα μία μικρή επικοινωνία με τον εντολέα μου…» δήλωσε ο κ. Ζορμπάς, προσθέτοντας πως θα σταματήσει να εκπροσωπεί νομικά τον 23χρονο στην περίπτωση που αποδειχθεί πως το ζευγάρι ευθύνεται για τον θάνατο του βρέφους.

Οπως είπε ο 23χρονος από το Νεπάλ στην προανακριτική απολογία του, γνώρισε την 24χρονη ομοεθνή του στο ΚΥΤ Μαλακάσας πριν από έξι μήνες, όταν έφτασε στη χώρα μας για να εργαστεί. «Γνώριζα πως η σύντροφός μου ήταν έγκυος. Δεν το γνώριζε κανένας άλλος. Δεν είχαμε πάει σε γιατρό γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα. Θέλαμε και οι δυο την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό θα παντρευόμασταν» είπε.

«Αλεξάνδρα»

Ο ίδιος πρόσθεσε πως το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, ενώ δούλευε στην κουζίνα του ξενοδοχείου, στο οποίο εργαζόταν και η 24χρονη ως καμαριέρα, ενημερώθηκε από έναν ομοεθνή τους ότι η γυναίκα ήταν κλεισμένη στο δωμάτιό της επί δύο ώρες και δεν άνοιγε. Ετσι, πήγε εκεί μαζί με άλλους εργαζομένους και παραβίασαν την πόρτα! Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο 23χρονος και η 24χρονη έφτασαν στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε κολπική αιμορραγία και της έκαναν υπερηχογράφημα που έδειξε ότι είχε γεννήσει πριν από μερικές ώρες, με την εγκυμοσύνη να επιβεβαιώνεται και από την αιματολογική εξέταση!

«Στην κλινική εξέταση κατάλαβα ότι είχε γεννήσει λίγες ώρες πριν και, μάλιστα, είχε κάνει τοκετό μεγάλου εμβρύου, τουλάχιστον τρία κιλά, τελειόμηνου. Τη ρώτησα πού είναι το έμβρυο. Αρχισε με υπεκφυγές να λέει περίεργα πράγματα, ότι δεν ήταν έγκυος, ότι δεν ήξερε. Αμέσως κάλεσα την Αστυνομία», δήλωσε ο γυναικολόγος που εξέτασε την 24χρονη Θανάσης Δούσκος. Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα ισχυρίστηκε αρχικά ότι είχε αδιαθετήσει. «Είμαι στη χειρότερη φάση της ζωής μου. Είδα το παιδάκι, το κεφάλι του συμπιεσμένο, το χεράκι εξείχε έξω. Μέσα στα αίματα, μέσα στα σκουπίδια. Ηταν χτυπημένο στο κεφάλι» τόνισε συγκλονισμένος ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Αϊδινιώτης, ο οποίος αντίκρισε το νεκρό νεογνό.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεχίζεται,synechizetai