Σλάλομ στο αντίθετο ρεύμα για 165 χλμ.

Σλάλομ στο αντίθετο ρεύμα για 165 χλμ.06.03.2018Αστυνομικά

Τρελή πορεία στην Αθηνών - Λαμίας για ψυχοπαθή προτού σκοτωθεί

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν άλλα θύματα κατά τη διάρκεια της χθεσινής τρελής πορείας ενός αυτοκινήτου που διήνυσε 165 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (!) της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας. Το τιμόνι κρατούσε ένας 49χρονος,

με βαρύ ψυχιατρικό ιστορικό, ο οποίος, γυμνός από τη μέση και κάτω, ξεκίνησε τη μοιραία για τον ίδιο κούρσα από κόμβο των Μικροθηβών, στον Βόλο, μέχρι τα διόδια της Τραγάνας!

Εκεί έπεσε με σφοδρή ταχύτητα πάνω στο οδόφραγμα, που είχαν στήσει οι αστυνομικοί, και έχασε τη ζωή του. Ολα ξεκίνησαν στις 07.15 το πρωί, όταν το λευκό αυτοκίνητο βγήκε με το παρμπρίζ του σπασμένο στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, κινούμενο όμως αντίθετα με κατεύθυνση προς την Αθήνα.



Εντρομοι οδηγοί που γλίτωσαν την τελευταία στιγμή τη σύγκρουση ενημέρωσαν την Τροχαία για το απίστευτο περιστατικό. Μέσα σε λίγα λεπτά, τα πληρώματα τριών περιπολικών εντόπισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος. Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον οδηγό να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του και μάλιστα το πλησίασαν για να τον εξαναγκάσουν να σταματήσει. Ξαφνικά, όμως, εκείνος άρχισε να τους πετά διάφορα αντικείμενα και να εμβολίζει τα περιπολικά.

Περίπου στο ύψος των Θερμοπυλών, ο οδηγός σταμάτησε το αυτοκίνητό του περιμένοντας τις αστυνομικές δυνάμεις και όλοι πίστεψαν πως η περιπέτεια είχε τελειώσει. Οταν, όμως, τα περιπολικά προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλοιό γύρω του, ο 49χρονος πάτησε γκάζι και άρχισε να τα εμβολίζει το ένα μετά το άλλο, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κάποιον από τους αστυνομικούς!

Για να σταματήσουν το «τρελό» Ι.Χ., οι αστυνομικοί έστησαν οδόφραγμα με περιπολικά και δύο φορτηγά, τοποθετημένα κάθετα στην εθνική, στο ύψος των διοδίων της Τραγάνας.
Ομως, μόλις ο 49χρονος έφτασε στο σημείο, σταμάτησε για λίγο κι έπειτα μαρσάρισε τη μηχανή, ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε με «σπασμένα» φρένα πάνω στα οχήματα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ήταν εργοθεραπευτής και είχε μακροχρόνιες νοσηλείες σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα