«Ο πρωθυπουργός πρέπει να αισθάνεται μόνος στο ίδιο του το κόμμα»

«Ο πρωθυπουργός πρέπει να αισθάνεται μόνος στο ίδιο του το κόμμα»25.04.2019ΝΔ

Με το θέμα Πολάκη κάνει ρελάνς η Ν.Δ. στην πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μετά την κάλυψη που παρείχε ο πρωθυπουργός στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας για την αήθη επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, το Μοσχάτο θέλει να μετατρέψει σε μητέρα όλων των μαχών εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ

κατά την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών το θέμα «Πολάκης ίσον Τσίπρας και Τσίπρας ίσον Πολάκης». Σε αυτό το πλαίσιο, μόλις ανοίξει η Βουλή από τις διακοπές του Πάσχα, θα κατατεθεί και η «γαλάζια» πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη.

Από προχθές πάντως υπάρχει ομοβροντία δηλώσεων και παρεμβάσεων όλων των «γαλάζιων» στελεχών, τόσο με τοποθετήσεις τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και στα social media. Τον τόνο δίνει ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ., ο οποίος με νεότερη δήλωσή του τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να ταυτιστεί απόλυτα με τον κ. Πολάκη», στον απόηχο της απάντησης του πρωθυπουργού στη Βουλή ότι θα μετατρέψει σε διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση τη «γαλάζια» πρόταση μομφής κατά ενός μέλους του υπουργικού συμβουλίου.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν άφησε ασχολίαστα και τα συμβάντα εντός του ΣΥΡΙΖΑ όπου υπάρχει κύμα αποδοκιμασίας από βουλευτές και υπουργούς κατά του κ. Πολάκη, σημειώνοντας: «Ο κ. Τσίπρας σήμερα θα αισθάνεται πάρα πολύ μόνος του με την επιλογή του, ακόμη και μέσα στο ίδιο του το κόμμα».

Στην ίδια κατεύθυνση και άλλα στελέχη όπως ο Βασίλης Κικίλιας μίλησαν για «μεγάλο αυτογκόλ του κ. Τσίπρα που πήρε πάνω του τον Πολάκη», ενώ ο Γιώργος Κύρτσος υπογράμμισε πως «σημασία έχει όχι τι λέει ο Πολάκης, αλλά ότι τον καλύπτει ο Τσίπρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα