Ο... Μητσάρας της πολιτικής, ο Μαρινάκης και το άλμπουμ με τις φωτογραφίες

Ο... Μητσάρας της πολιτικής, ο Μαρινάκης και το άλμπουμ με τις φωτογραφίες17.12.2018Παρασκήνιο

Τα πρωτοσέλιδα για τον Πετσίτη και η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τον εφοπλιστή

Θυμίζοντας τον «Μητσάρα», που έπαιρνε θέση πίσω από κάθε πολιτικό, παράγοντα του ποδοσφαίρου ή άλλου κλάδου, προκειμένου να φωτογραφηθεί μαζί του, ο Μανώλης Πετσίτης έγινε πρωτοσέλιδο σε πολλές εφημερίδες το Σαββατοκύριακο. Εξελίσσεται με λίγα

λόγια στον... Μητσάρα της πολιτικής, με τα δημοσιεύματα να του προσδίδουν ρόλο μεσάζοντα, παράγοντα, σερβιτόρου που ανελίχθηκε και κάνει μεγάλη ζωή λόγω των σχέσεών του με τον ΣΥΡΙΖΑ και των φιλικών δεσμών του με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά.

Τέσσερα πρωτοσέλιδα εφημερίδων του Σαββατοκύριακου έκαναν τον Μανώλη Πετσίτη... φίρμα. Τα τρία εξ αυτών συνέχισαν στην τακτική πως πρόκειται για ένα πρόσωπο «alter ego» του ΣΥΡΙΖΑ, που εξελίχθηκε από το 2015 και μετά αφότου το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα ανέλαβε την εξουσία. Εμφανίζεται μάλιστα το βράδυ των εκλογών σε selfie στην Κουμουνδούρου με τον πρωθυπουργό, με τα δημοσιεύματα να στέκονται στη μεγάλη ζωή που κάνει τα τελευταία χρόνια αυξάνοντας «τρελά» τα εισοδήματά του.

Από την άλλη πλευρά, το τέταρτο πρωτοσέλιδο, αυτό της «Εφημερίδας των Συντακτών», εμφανίζει τον κ. Πετσίτη σε φωτογραφία με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού και προέδρου της Alter Ego, με την οποία ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης συμμετέχει σε ΜΜΕ. «Περιμέναμε όλη μέρα, αλλά τελικά δεν είδαμε ούτε ένα σχόλιο από τη Ν.Δ. για τις νέες φωτογραφίες του κ. Πετσίτη, αυτή τη φορά αγκαλιά με τον κ. Μαρινάκη και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Τελικά, η Ν.Δ. ούτε ένα fake σκάνδαλο της προκοπής δεν μπορεί να στήσει. Ο,τι επιχειρεί, άλλωστε, είναι υπό την καθοδήγηση του στενού φίλου, εφοπλιστή και υπόδικου επιχειρηματία» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας ο Β. Μαρινάκης ανέφερε ότι «το συγκεκριμένο... άνθος του πολιτικού υποκόσμου ούτε το γνώριζα ούτε συνεργάστηκα μαζί του ούτε τον είχα σε payroll να τον πληρώνω, όπως επιχειρηματίες που κάνουν μπίζνες με το Δημόσιο ή χρωστούν σε αυτό». Και εξηγώντας τη φωτογραφία μαζί του, ανέφερε πως «ο ίδιος ζήτησε και έβγαλε μαζί μου μια φωτογραφία από το κινητό του όπως δεκάδες άλλοι άνθρωποι καθημερινά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε και μέσω κύκλων του ανέφερε γιατί όλες οι φωτογραφίες του κ. Πετσίτη που δημοσίευσαν οι αντιπολιτευόμενες εφημερίδες είναι από το 2015 και όχι πριν σαν αυτές με τον κ. Μαρινάκη; «Μήπως ο κ. Μαρινάκης και οι συνεργάτες του είναι αυτοί που έστησαν το “σκάνδαλο Πετσίτη” και πιάστηκαν στα πράσα;»

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα