Μήνυμα ενότητας από τον Κυριάκο στη Ρόδο

Μήνυμα ενότητας από τον Κυριάκο στη Ρόδο08.03.2018Πρόσωπα

Ενωτικός, χωρίς αντιπολιτευτικούς τόνους και συστήνοντας «ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση» εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που έδωσε το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Ρόδο για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ., «στις δύσκολες σημερινές γεωπολιτικές συγκυρίες απαιτείται να παίρνουμε μαθήματα από την Ιστορία μας και χρειάζεται και σήμερα να θυμηθούμε τρεις σημαντικές

αρετές του ελληνικού Εθνους: ψυχραιμία για να μην παρασυρθούμε σε μια αδικαιολόγητη και αχρείαστη κλιμάκωση, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις αποτρεπτικές δυνατότητες της χώρας μας, αλλά και στις δυνατότητές μας να οικοδομούμε -πάντα προς όφελός μας- διεθνείς συμμαχίες, και, το σημαντικότερο, ενότητα.

Ενότητα του ελληνικού λαού ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τις μεγάλες προκλήσεις. Και να θυμόμαστε πάντα», κατέληξε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ότι το Εθνος μας μεγαλούργησε όταν ήταν ενωμένο και υπέστη εθνικές τραγωδίες, όταν ήταν διχασμένο».

Εξάλλου, ο «γαλάζιος» τομεάρχης Αμυνας Βασίλης Κικίλιας επισήμανε ότι «για ακόμη μια φορά αυτές τις μέρες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το σύνολο των στελεχών μας, δείξαμε μια θεσμική, σοβαρή και υπεύθυνη στάση.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περιμένουμε να υπάρχουν αποτελέσματα ή ότι δεν βλέπουμε ολιγωρίες» τόνισε.

Παρατήρησε δε ότι «το περιστατικό στον Εβρο δεν είναι ανεξάρτητο από όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ».

Keywords
Τυχαία Θέματα