Μετά τις μετεγγραφές έρχεται το υπουργικό!

Μετά τις μετεγγραφές έρχεται το υπουργικό!20.02.2019Πρόσωπα

Συνεδριάζει σήμερα με τη νέα μορφή του - Τι αναμένεται να πει ο Αλ. Τσίπρας

Συνεδριάζει το μεσημέρι με τη νέα μορφή του, μετά την είσοδο των δύο «ορφανών» του ΓΑΠ, το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Η ομιλία του πρωθυπουργού

αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς -παρουσία των δύο νέων «αποκτημάτων» του, του Θάνου Μωραΐτη και του Αγγελου Τόλκα- αναμένεται να κάνει αναφορές στην προσπάθεια συγκρότησης μιας προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, πέραν όσων θα πει για το κυβερνητικό έργο και τα θετικά νομοσχέδια που έρχονται τις επόμενες ημέρες στη Βουλή,

Εν τω μεταξύ, η χθεσινή τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας εξελίχθηκε σε εκδήλωση στήριξης του απερχόμενου υφυπουργού Νάσου Ηλιόπουλου, που κατεβαίνει για τον Δήμο της Αθήνας.

Ο νέος υφυπουργός Κώστας Μπάρκας, παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο από τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, του έπλεξε το εγκώμιο για τα πεπραγμένα του.

«Από το 2015 και μετά, το υπουργείο Εργασίας έχει αλλάξει μορφή. Δεν είναι πλέον απρόσωπο και οι εργαζόμενοι έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηγεσία του, η οποία τους έφερε στο προσκήνιο» είπε ο κ. Μπάρκας. «Ξανακερδίζουμε το στοίχημα των ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης» δήλωσε ο απερχόμενος υφυπουργός, που είχε θερμό εναγκαλισμό με την Εφη Αχτσιόγλου, η οποία εξέφρασε επίσης τη στήριξή της στην προσπάθειά του για τη διεκδίκηση του δήμου, αλλά και την εμπιστοσύνη της στον νέο υφυπουργό Κώστα Μπάρκα.

«Αλλάζουμε σκυτάλη σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό τμήμα του χαρτοφυλακίου του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο είναι το χαρτοφυλάκιο της καταπολέμησης της ανεργίας. Ο Νάσος Ηλιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, παραδίδει τη σκυτάλη στον Κώστα Μπάρκα, που είναι ο νέος υφυπουργός Εργασίας» δήλωσε η κυρία Αχτσιόγλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα