Με δύο μπαλοθιές αποχαιρέτησαν τον Πανούση

Με δύο μπαλοθιές αποχαιρέτησαν τον Πανούση18.01.2018Πρόσωπα

Δύο μπαλοθιές και η φράση «Στον λάκκο με τ' αστεία», που φώναξε κάποιος, έσπασαν τη νεκρική σιγή που επικρατούσε χθες το μεσημέρι στο Νεκροταφείο Νέας Μάκρης, εκεί όπου έγινε η κηδεία του Τζίμη Πανούση.

Ο αιρετικός καλλιτέχνης ετάφη στον οικογενειακό τάφο όπου βρίσκονται οι γονείς του, Θεόδωρος και Φωτεινή, αλλά και ο αδελφός του Γιώργος Πανούσης, ο χαμός του οποίου, το 2016, είχε πληγώσει βαθιά τον δημιουργό.

Πλήθος κόσμου είχε συρρεύσει

από νωρίς στο νεκροταφείο για να αποχαιρετήσει τον «Τζιμάκο», ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 64 ετών, προδομένος από την καρδιά του. Τραγικές φιγούρες, η γυναίκα του Αθηνά Αϊδίνη αλλά και τα δύο παιδιά του, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπός τους δεν είναι πια κοντά τους...

Στην κηδεία παρευρέθησαν ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Μανόλης Γλέζος, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Στάθης Λιβαθινός, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, συνεργάτες, φίλοι του, αλλά και απλός κόσμος. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στη Νέα Μάκρη για να αποχαιρετήσουν τον Τζίμη ήταν και ένας μοναχός από τη Μονή Παναχράντου της Ανδρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης θα εισηγηθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο του δήμου του να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος στον δρόμο που βρίσκεται μπροστά από το σπίτι του στη Νέα Μάκρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα