ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 22/08/2023

● Ο Εντι Ράμα φυλάκισε με προσχηματικές κατηγορίες τον Ελληνα εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη. Tα αντίποινα από ελληνικής πλευράς είναι ότι χάνει ένα δείπνο με τον Μητσοτάκη.

● Ο Ράμα δεν θα έχει την ευκαιρία να συμφάγει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων στη «Μεγάλη Βρεταννία» και να οραματιστεί, γλαρωμένος από το φαγητό και το ποτό, την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας του.

● Τεράστια η ζημιά, ασήκωτο το βάρος της ελληνικής απάντησης, θα έλεγε κάθε οπαδός του μαύρου πολιτικού χιούμορ…

● Αυτή η μη απάντηση στην πολιτική της Αλβανίας έναντι

της ελληνικής μειονότητας συνοψίζει την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης της χώρας μας.

● Η καταπίεση των αδελφών μας κοστίζει στην Αλβανία όσο μια σαλάτα, ένα κυρίως πιάτο, ένα γλυκάκι κι ένα ποτήρι κρασί – μια και διάφορες ουσίες που θρυλείται πως αρέσουν στον Ράμα δεν μπορούν να σερβιριστούν (τουλάχιστον επισήμως) σε τέτοιου είδους δείπνο.

● Αν ο Ράμα ή κάποιος «διάδοχός» του βομβαρδίσει με ναπάλμ τα ελληνικά μειονοτικά χωριά της Αλβανίας και πουλήσει σε λιβυκά σκλαβοπάζαρα τους βορειοηπειρώτες, μπορεί και να μην καταδεχτεί να πάει σε έκθεση με έργα τέχνης του ο Μητσοτάκης ή να αποφύγει να τον καλέσει για καφέ στο Μέγαρο Μαξίμου.

● Το να παραχωρούνται τα ελληνικά πρωτοτόκια αντί πινακίου φακής είναι μια συνηθισμένη πρακτική του ανθελληνικότατου κράτους, που χρηματοδοτεί τον αφανισμό του έθνους μας με την υπερφορολόγηση των εναπομεινάντων… ιθαγενών.

● Και η κατάσταση θα συνεχίζεται έτσι μέχρι ο καλός Θεός να βάλει το χέρι Του. Διότι οι άνθρωποι όπου βάζουν το δικό τους τα κάνουν θάλασσα.

π

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 22082023,iremologio tritis 22082023