ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 14/09/2023

● Ο Γιώργος Καραμίχος έχει πάρει αμπάριζα την ΕΡΤ, που και τον πληρώνει και τον διαφημίζει. Εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1, που μας ενημέρωσε ότι ο ηθοποιός παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη» στην ΕΡΤ1 (κεντρική εικόνα).

● Λίγο αργότερα είπαν στους τηλεθεατές ότι ο Γιώργος Καραμίχος, που παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη» στην ΕΡΤ1,

θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Ερημη χώρα», η οποία θα παίζεται στην… ΕΡΤ1 (κάτω εικόνα)!

● Γιατί η ΕΡΤ να μην του δώσει και την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στην τηλεόραση και πέντε ή έξι εκπομπές στο ραδιόφωνο;

● Λίγο δεν είναι να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι, να πρωταγωνιστεί σε σειρά και να τον βλέπουμε και καλεσμένο σε μεσημεριανάδικο στην ΕΡΤ1;

● Πάντως, όποια κι αν είναι η άποψη των θεατών για τον ηθοποιό Καραμίχο, πρέπει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω έχει μια ταλεντάρα υπερπολύτιμη στην εποχή μας: συγχρονισμό με την κυρίαρχη άποψη – και όπου διαβάζετε «κυρίαρχη άποψη» να σκέφτεστε την ιδεολογία του αντιπαραδοσιακότερου τμήματος της παράταξης των «ντέμοκρατς» στις ΗΠΑ.

● Ο Καραμίχος είπε καμαρωτά ότι πήγε μαζί με τον γιο του στο φεστιβάλ ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας και συνέχισε αναφέροντας σκωπτικά για τις στρατιωτικές παρελάσεις: «Γιατί να μην πάμε να δούμε ένα άρμα αγάπης;* Εδώ πάνε και βλέπουν τα τανκς στην Πανεπιστημίου».

● Πάντως, όταν άρχισαν οι οικοδεσπότες της εκπομπής να του κάνουν περαιτέρω ερωτήσεις για τον γιο του, ο Καραμίχος έκοψε τη συζήτηση, διότι «είναι ανήλικος».

●*Αρμα αγάπης θεωρείται η καρότσα φορτηγών ή τα καρναβαλικού τύπου άρματα στα οποία ανεβαίνουν οι παρελαύνοντες των γκέι πράιντ και χορεύουν.

π

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 14092023,iremologio pebtis 14092023