ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 07/07/2023

● Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να πάει φυλακή. Αν ισχύουν όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος, ουδεμία ηπιότερη ποινή αρμόζει στον -πάλαι ποτέ τρέντι- Αλέξη.

● Συγκεκριμένα, ο πρώην κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν

μία παγίδα στον Αλέξη Τσίπρα με το Νόμπελ Ειρήνης.

● Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος είπε: «Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια παγίδα που έθεσαν στον Τσίπρα οι Γερμανοί με δώρο το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης».

● Δηλαδή, σε ελεύθερη απόδοση, αυτό σημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας πούλησε την Ιστορία της Μακεδονίας, το όνομά της, την πολιτισμική της κληρονομιά και υποθήκευσε γεωπολιτικά το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας είτε για να ικανοποιήσει την κούφια ματαιοδοξία του με το βραβείο κάποιων ξένων είτε για να τσεπώσει το εκατομμυριάκι που συνοδεύει ως έπαθλο τα βραβεία Νόμπελ.

● Και στις δύο περιπτώσεις η υπόθεση δεν σηκώνει τσιγάρο, αλλά σηκώνει κάγκελα. Αν κάποιος προβαίνει σε μια τέτοια αισχίστου είδους μειοδοσία για να ικανοποιήσει κάτι που αφορά το εγώ του ή την τσέπη του, τότε θα πρέπει να ασχοληθούν όλες οι εμπλεκόμενες Αρχές της Ελλάδας -και κυρίως η Δικαιοσύνη, αν έχει απομείνει κάτι από αυτήν στη χώρα μας- για να ελέγξουν ηθικά, πολιτικά και πάνω απ’ όλα ποινικά τον πρώην πρωθυπουργό.

● Αν λέει ψέματα ή μισές αλήθειες ο κ. Καμμένος, τότε ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να τον μηνύσει και η υπόθεση να πάει στα δικαστήρια, όπου κάθε πλευρά θα παρουσιάσει τις αποδείξεις (που σίγουρα υπάρχουν) για τη μία ή την άλλη εκδοχή της ιστορίας.

● Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

π

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 07072023,iremologio paraskevis 07072023