Εισβολή με λεία 500.000 € σε σπίτι επιχειρηματία

Εισβολή με λεία 500.000 € σε σπίτι επιχειρηματία 14.08.2018Αστυνομικά

Αγρια επίθεση τη νύχτα στη Λάρισα

Αντιμέτωπος με τρεις αδίστακτους και θρασύτατους κουκουλοφόρους βρέθηκαν χθες τα ξημερώματα γνωστός επιχειρηματίας της Λάρισας, η γυναίκα του αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά τους! Οι δράστες που, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσαν σπαστά ελληνικά, φαίνεται ότι γνώριζαν πως μέσα στο σπίτι του επιχειρηματία θα έβρισκαν λεία- μαμούθ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ληστές ήταν καλά «διαβασμένοι»: Πρώτα απενεργοποίησαν το σύστημα του συναγερμού και στη συνέχεια εισέβαλαν

ανενόχλητοι στο πολυτελές οίκημα του επιχειρηματία. Μόλις βρέθηκαν στο εσωτερικό, πήγαν αμέσως στην κρεβατοκάμαρα όπου κοιμούνταν ο επιχειρηματίας με τη σύζυγό του και στα παιδικά δωμάτια όπου βρίσκονταν τα παιδιά τους.

Τους ξύπνησαν

Οι κακοποιοί τούς ξύπνησαν όλους και τους υποχρέωσαν με την απειλή των όπλων να κατεβούν στο σαλόνι. Στη συνέχεια ζήτησαν από τον επιχειρηματία να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα τα χρήματα, κάτι που δείχνει ότι ήξεραν καλά τι έκαναν. Οταν εκείνος αρνήθηκε την ύπαρξη των χρημάτων, δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν μπροστά στα μάτια της συζύγου και των παιδιών του. Ο επιχειρηματίας τελικά τους έδειξε πού βρίσκονταν κρυμμένα τα χρήματα, τα οποία οι κακοποιοί άρπαξαν και έφυγαν αμέσως από το σπίτι, αφού πρώτα έδεσαν και φίμωσαν την οικογένεια.

Επειτα από αρκετή ώρα ο επιχειρηματίας λύθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ απελευθέρωσε τη σύζυγο και τα παιδιά του. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το χρηματικό ποσό που έκλεψαν οι κακοποιοί αγγίζει τα 500.000 ευρώ, κάτι που ωστόσο διαψεύδει ο δικηγόρος της οικογένειας. Οι αστυνομικές Αρχές συγκεντρώνουν στοιχεία και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα