Αθώος για τα ναρκωτικά ο Κατσίφας! Εκτεθειμένη η ΕΛ.ΑΣ

Αθώος για τα ναρκωτικά ο Κατσίφας! Εκτεθειμένη η ΕΛ.ΑΣ01.11.2018Πρόσωπα

«Στα κάγκελα» βρίσκονται οι συγγενείς του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Κατσίφα (ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά των αλβανικών ειδικών δυνάμεων ανήμερα την 28η Οκτωβρίου), εξαιτίας των πληροφοριών που άφησε η Ελληνική Αστυνομία να διαρρεύσουν για εμπλοκή του σε εμπορία κάνναβης πριν από 10 χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο, ο 35χρονος κατά την ακροαματική διαδικασία απαλλάχθηκε πανηγυρικά από κάθε κατηγορία για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Την ίδια

στιγμή πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια του 35χρονου ομογενούς δεν έχει σκοπό να επιτρέψει να σπιλώνεται η μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα με αυτόν τον τρόπο και επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τη «διαρροή» της συγκεκριμένης «είδησης», που προσβάλλει όχι μόνο τη μνήμη του νεκρού αλλά και την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία.

Η κίνηση της ΕΛ.ΑΣ. να αφήσει να διαρρεύσουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα, καθώς το μόνο που θα μπορούσε να επιτευχθεί είναι να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. Ταυτόχρονα αυτές οι πληροφορίες προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη του νεκρού «ρίχνοντας νερό στον μύλο» της αλβανικής προπαγάνδας, η οποία επιχειρεί μεθοδικά να παρουσιάσει το θύμα ως εξτρεμιστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα