Απαραίτητα αξεσουάρ για το μπάνιο σας!

Απαραίτητα αξεσουάρ για το μπάνιο σας!29.01.2020Ρεπορτάζ

Το μπάνιο έχει πολλά βρώμικα σημεία τα οποία όχι απλά πρέπει να καθαρίζονται με επιμέλεια αλλά αυτό να γίνεται συχνότερα, για καλύτερη υγιεινή και ευφορία

Η μεγάλη υπόθεση του πιγκάλwc

Προτιμήστε να προμηθευτείτε ένα inox πιγκάλwc, η διαφορά κόστους είναι ελάχιστα πιο υψηλή από το πλαστικό και σαφώς είναι καλύτερο. Βρείτε εύκολα και γρήγορα ένα πιγκάλ δαπέδου.

Για την σωστή καθαριότητά του θα πρέπει ανά τρεις μέρες να το καθαρίζετε είτε αναμειγνύοντας χλωρίνη με νερό, είτε ένα οικολογικό διάλυμα

από μαγειρική σόδα και ξύδι (στο δοχείο του πιγκάλ το αφήνετε για όλη νύχτα).

Το ίδιο διάλυμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην λεκάνη, αφήνοντάς το για μία ώρα να δράσει. Έπειτα ρίξτε καυτό νερό και τραβήξτε καζανάκι.

Εξαφανίζοντας πουρί και μάκα από την λεκάνη

Εκτός από την κλασική χλωρίνη που είναι η καλύτερη λύση για το καθαρισμό της λεκάνης, μπορείτε να κάνετε μία στροφή στην οικολογία, χρησιμοποιώντας ένα αναψυκτικό τύπου κόλα!

Το οξύ του ανθρακικού είναι εξαιρετικά δραστικό για το πουρί, μόνο που θα πρέπει να το αφήσετε όλη την νύχτα.

Κάδοι τουαλέτας

Στον επαγγελματικό σας χώρο προτιμήστε έναν κάδο με παλλόμενο καπάκι. Αυτοί οι κάδοι τουαλέτας είναι πλαστικοί συνήθως, γι΄αυτό θα πρέπει να τους σαπουνίζετε μία φορά στο τόσο.

Στην τουαλέτα του σπιτιού σας, επιλέξτε ανοξείδωτους κάδους που δεν μυρίζουν και καθαρίζονται εύκολα. Εσωτερικά έχουν πλαστικό κάδο.

Θήκες χαρτιού υγείας

Σημαντικό στοιχείο για την υγιεινή στο μπάνιο είναι η προστασία του χαρτιού υγείας με θήκες χαρτιού.

Μπορείτε να επιλέξετε μία κλειστού τύπου θήκη ειδικά αν πρόκειται για επαγγελματικό χώρο, ώστε να εξασφαλίσετε ότι δεν θα επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες.

Για τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας στο 210 - 24 44 275 ή μπείτε στο oneservices-eshop.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα