Αγωνία για τα δίδυμα κοριτσάκια! Ο πατέρας νόμιζε ότι τα είδε στην TV

Αγωνία για τα δίδυμα κοριτσάκια! Ο πατέρας νόμιζε ότι τα είδε στην TV26.07.2018Ρεπορτάζ

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη των δίδυμων κοριτσιών της οικογένειας Φιλιπποπούλου, που εξαφανίστηκαν μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους στο Κόκκινο Λιμανάκι κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Η υπόθεση έλαβε χαρακτηριστικά θρίλερ όταν ο πατέρας των εννιάχρονων παιδιών υποστήριξε ότι αναγνώρισε τις κόρες του σε τηλεοπτικά πλάνα ιδιωτικού καναλιού από το λιμάνι της Ραφήνας, όπου μεταφέρονταν με πλωτά μέσα οι διασωθέντες.

Στα πλάνα διακρίνονταν

τέσσερα κοριτσάκια πάνω σε μια βάρκα, δίπλα στα οποία στέκονταν ένας άνδρας χωρίς μπλούζα και μια γυναίκα. Αμέσως σήμανε συναγερμός, με τον καπετάνιο του σκάφους και τον επικεφαλής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να απευθύνουν έκκληση στον άνδρα που εικονιζόταν στο βίντεο να εμφανιστεί στις Αρχές.

Χθες το πρωί ο άνθρωπος αυτός εντοπίστηκε και εξετάστηκε από την Αστυνομία. Οπως δήλωσε στους αστυνομικούς, τα παιδιά δίπλα στα οποία στεκόταν την ώρα της διάσωσης είναι δικά του και τα άλλα δύο είναι παιδιά της κουμπάρας του! Μάλιστα, προσκόμισε και όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Προφανώς ο απελπισμένος πατέρας, που έψαξε σε νοσοκομεία, Πυροσβεστική, Αστυνομία, ακόμα και στο νεκροτομείο στου Γουδή, όπου έδωσε δείγμα DNA, μέσα στην αγωνία του να βρει τα παιδιά του πίστεψε ότι τα κοριτσάκια στη βάρκα είναι τα παιδιά του... Παρά τις προσπάθειες των γονιών, τα δίδυμα κοριτσάκια έως αργά χθες το βράδυ δεν είχαν βρεθεί.

Το Λιμενικό, από την πλευρά του, υποστηρίζει πως τα ονόματα των ανηλίκων δεν βρίσκονται στη λίστα των διασωθέντων που αποβιβάστηκαν στη Ραφήνα, επιτείνοντας την αγωνία. Οι δίδυμες που αγνοούνται είναι η Σοφία και η Βασιλική Φιλιπποπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγωνία,agonia