Αδειασμα από τον Τσιάρα στην Ντόρα για το «ναι» στο «Βόρεια Μακεδονία»

Αδειασμα από τον Τσιάρα στην Ντόρα για το «ναι» στο «Βόρεια Μακεδονία»18.07.2018Παρασκήνιο

Αμηχανία έχει προκαλέσει στη Ν.Δ. η δημόσια τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη υπέρ της ονομασίας των Σκοπίων ως «Βόρεια Μακεδονία».

Χθες ο γραμματέας της «γαλάζιας» Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Τσιάρας εμμέσως «άδειασε» την πρώην υπουργό Εξωτερικών, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Θα συζητούσαμε για το όνομα, αν και εφόσον υπήρχαν όλες οι άλλες προϋποθέσεις τις οποίες είχαμε

θέσει. Το ότι υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις και απόψεις φαντάζομαι είναι θεμιτό και λογικό. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να το βλέπει από τη δική του πλευρά, εγώ βλέπω την πλευρά του εθνικού μας συμφέροντος. Το εθνικό μας συμφέρον δυστυχώς ξεπουλήθηκε αυτή τη χρονική στιγμή από τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κυρία Μπακογιάννη, από την πλευρά της, σε ερώτηση δημοσιογράφου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών πολύ πριν από τον Μάιο του 2019, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφια στα Χανιά. Κάτι που ίσως εξαρτηθεί και από την κάθοδο ή μη του γιου της Κώστα Μπακογιάννη στη μάχη για τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα