Kαμμένος κατά πάντων!

Kαμμένος κατά πάντων!10.04.2019Πρόσωπα

Στο στόχαστρό του Τσίπρας, Κυριάκος και Ρήγας. «Γλίτωσε» ο Αποστολάκης

Πυρά κατά πάντων εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο Open. Επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «εγώ τον έκανα πρωθυπουργό, εγώ θα τον ανατρέψω», έβαλε στο στόχαστρό του τον Κυριάκο Μητσοτάκη για εξυπηρέτηση των συμφερόντων

και της διαπλοκής, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στον Παναγιώτη Ρήγα, που χαρακτήρισε «κομισάριο της ΚΝΕ στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας» και αποκάλεσε «πιόνι του» τον αρχηγό του ΓΕΣ.

Δεν ξέχασε ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας τη Συμφωνία προδοσίας των Πρεσπών αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι στη διαδικασία αυτή ενεργοποιούνται και μυστικά πρωτόκολλα. «Ενώ ζητείται από εφοπλιστές να βοηθήσουν Στρατό και Ναυτικό, από τον Κρατικό Προϋπολογισμό δίνουν 198.000.000 ευρώ στα Σκόπια» επισήμανε ο κ. Καμμένος και άρχισε να «πυροβολεί» δηλώνοντας: «Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με εκείνον με τον οποίο κυβέρνησα μαζί. Εγώ δεν πήγα στην πράσινη παραλλαγή μιας Αριστεράς που οικειοποιήθηκε το ΠΑΣΟΚ, όσο δεν είναι στη φυλακή και όσο παραμένει απέξω».

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, που, όπως είπε, έχει κοινά συμφέροντα με τον πρόεδρο της Ν.Δ. «Το σύστημα της Intracom και όλης της διαπλοκής, το σύστημα Γιούνκερ, με τον κ. Μητσοτάκη να στηρίζει τον Βέμπερ, τον εχθρό της Ελλάδας. Και από την άλλη ο κ. Τσίπρας, αρχηγός των εθνικοσοσιαλιστών στην Ελλάδα, που μαζί με τον Βέμπερ είναι αυτοί που έβαλαν την Ευρώπη να λειτουργεί ως πιστωτής και όχι ως σύμμαχος» είπε.

Ο Π. Καμμένος άστραψε και βρόντηξε για τον πρώην πολιτικό υφιστάμενό του. «Γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας» είπε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και κατηγόρησε τον Π. Ρήγα για κομματικές διώξεις. Συνέχισε με αναφορές κατά του αρχηγού ΓΕΣ: «Δεν έκαναν αρχηγό τον κ. Στεφανή, έκαναν έναν άνθρωπο με δύο εμφράγματα που έχει στην πλάτη του και τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Προχθές είπε ότι στο Ρούπελ πολέμησαν ανεξαρτήτως θρησκειών». Ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας απάντησε στον κ. Καμμένο καταλογίζοντάς του προσπάθεια «να ανοίξει ένα διάλογο μέσω ύβρεων, προσβολών και ανυπόστατων ισχυρισμών».

Τέλος, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. υπερασπίστηκε τον Ευάγγελο Αποστολάκη λέγοντας «είμαι ήσυχος όσο είναι εκεί», ενώ για την υπόθεση της Novartis είπε: «Οταν η υπόθεση φθάσει στον φυσικό δικαστή, οι πολιτικοί -ένθεν κακείθεν- δεν πρέπει να μιλούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα