Τρελές αλλαγές στο Survivor 2 – Ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι τώρα!

Ιδιαίτερα προσεκτικοί είναι ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya για το «βαρύ όπλο» της τηλεθέαση που ακούει στο όνομα «Survivor».

Έτσι προετοιμάζουν το… sequel του πετυχημένου ριάλιτι επιβίωσης με προσεκτικά βήματα. Στόχος τους να επαναληφθεί η τεράστια περσινή επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι δεν αναζητούν τον νέο Ντάνο, καθώς δεν θέλουν το «Survivor 2» να θυμίζει σε τίποτα το πρώτο. Επιθυμία του Τούρκου παραγωγού Acun, είναι οι παίκτες να είναι πιο δυνατοί και στις δύο ομάδες. Αδύναμοι παίκτες αυτή τη φορά δεν θα συμπεριληφθούν

στο τελικό καστ.

Οι μεγάλες αλλαγές
Αφού επιλέξουν τους κατάλληλους παίκτες που δεν θα μοιάζουν στους προηγούμενους, αλλά θα έχουν κάτι ξεχωριστό, θα επιλέξουν την όμαδα των διάσημων. Εκτός, λοιπόν, από τα μεγάλα ονόματα, θα γίνει εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα να αναβαθμιστεί.

Ο τηλεθεατής θα δει διαφορές στη σκηνοθεσία, αφού πρόκειται για ένα νέο Survivor σε μορφή σόου. Γρήγορο μοντάζ, εικόνες «αεροπλανικές», ενώ θα αλλάξει και ο στίβος μάχης αφού τα αγωνίσματα θα είναι τελείως διαφορετικά για να μην υπάρχουν συγκρίσεις με τον περυσινό κύκλο του reality. Επίσης, οι παραλίες θα διαφέρουν, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή των παικτών.

Την παρουσίαση θα ‘χει κι αυτήν τη φορά ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ κάποιες φήμες που ακούστηκαν για συμμετοχή-έκπληξη του Γιώργου Αγγελόπουλου δεν ισχύουν.

BLUE SKY | Τα καλύτερα έρχονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα