Συντετριμμένοι συγγενείς και συνάδελφοι αποχαιρετούν τον Γ. Λυγγερίδη

Στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη λένε αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι στον Γιώργο Λυγγερίδη, τον αστυνομικό που έχασε τη ζωή του μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα που του πέταξαν χούλιγκαν στου Ρέντη. Το φέρετρο με τη σορό του άτυχου αστυνομικού μετέφεραν στη 1 μετά το μεσημέρι στον ναό οι συνάδελφοί του από την ΥΑΤ.

Λίγα λεπτά μετά την άφιξη

της σορού στον ιερό ναό έφτασε η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ με πρώτο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, ακολούθησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ στις 13:30 έφτασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Μετά την εξόδιο ακολουθία, η σορός του αδικοχαμένου νέου θα μεταφερθεί με πομπή στα κοιμητήρια της Θέρμης, όπου θα γίνει η τελετή ταφής.

Στον ναό υπάρχουν πάρα πολλά στεφάνια. Ανάμεσά τους κι εκείνα των συγγενών του, της οικογένειάς του, του παππού του, ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν όρθιοι, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Όπως έχει ανακοινωθεί η πομπή θα κινηθεί επί των οδών εξωτερικά του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, Κατσιμίδη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Εθνικής Οδού Θεσσαλονικης – ν. Μουδανιων, Μαρίνου Αντύπα, επ. οδου Χαριλάου – θέρμης και εξωτερικά των κοιμητηρίων στη Θέρμη.

Συντετριμμένοι συγγενείς και συνάδελφοι αποχαιρετούν τον Γ. Λυγγερίδη on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα