Προειδοποίηση από Πεντάγωνο: Δεν είμαστε έτοιμοι σε μια εισβολή εξωγήινων

Εσωτερική έκθεση του Πενταγώνου προειδοποιεί ότι η Αμερική δεν είναι επαρκώς εξοπλισμένη για να υπερασπιστεί τον εαυτό της από μια εισβολή εξωγήινων.

Αποχαρακτηρισμένα κυβερνητικά έγγραφα υποδηλώνουν ότι η έλλειψη παρακολούθησης Αγνώστου Ταυτότητος Ιπταμένωv Αντικειμένων αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια. Είναι δε αυτονόητο ότι είναι σχεδόν αδύνατο να προετοιμαστούμε για ένα σενάριο στο οποίο ο κόσμος δέχεται επίθεση από έναν προηγμένο εξωγήινο πολιτισμό, σύμφωνα με την dailymail.

Δεδομένου ότι δεν έχουμε τρόπο να κατανοήσουμε τις δυνατότητες ενός τέτοιου επιτιθέμενου, ούτε

πιθανώς να τον δούμε να έρχεται, οι κυβερνήσεις δεν θα δεχθούν μεγάλες πιέσεις που δεν θα ήταν έτοιμες για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ακόμα κι έτσι, ένα προσφάτως αποχαρακτηρισμένο έγγραφο, αποκάλυψε ότι “δεξαμενές σκέψης” του Πενταγώνου έχουν επισημάνει την πιθανή απειλή που θέτουν τα ΑΤΙΑ (είτε τυχαίνει να είναι εξωγήινης προέλευσης είτε όχι) και την έλλειψη ετοιμότητας της χώρας να αντιμετωπίσει μια τυχόν επίθεση.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή (OIG), η έλλειψη επαρκών δυνατοτήτων ανάλυσης και παρακολούθησης ΑΤΙΑ από τις Ηνωμένες Πολιτείες «αποτελεί απειλή για τις στρατιωτικές δυνάμεις και την εθνική ασφάλεια».

Με τον τίτλο «Αξιολόγηση των ενεργειών του Υπουργείου Άμυνας σχετικά με μη Αναγνωρισμένα Ανώμαλα Φαινόμενα», η έκθεση αναφέρει: «Οι προσπάθειες του Υπουργείου Άμυνας για τον εντοπισμό και την κατανόηση του UAP (Aγνώστου Tαυτότητoς Eναέρια Φαινόμενα) ήταν πενιχρές λόγω των ανταγωνιστικών προτεραιοτήτων, της έλλειψης ουσιαστικής προόδου και των ατελών ευρημάτων. Ωστόσο, οι στρατιωτικοί πιλότοι συνέχισαν να αναφέρουν περιστατικά UAP παρά τις σποραδικές προσπάθειες του Υπουργείου Άμυνας να εντοπίσει, να αναφέρει και να αναλύσει τα γεγονότα».

«Το Υπουργείο Άμυνας δεν έχει εκδώσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο απόκρισης για τα UAP που να προσδιορίζει ρόλους, ευθύνες, απαιτήσεις και διαδικασίες συντονισμού για την αναφορά, τη συλλογή, την ανάλυση και τον εντοπισμό περιστατικών UAP».

«Ως αποτέλεσμα, η απάντηση του Υπουργείου Άμυνας σε περιστατικά UAP είναι ασυντόνιστη και συγκεντρωμένη σε κάθε Στρατιωτικό Τμήμα».

Για να αντιμετωπιστούν αυτές οι ανησυχίες, η έκθεση απαριθμεί 11 συστάσεις, συμπεριλαμβανομένου ότι «το Υπουργείο Άμυνας εκδίδει μια πολιτική για την ενσωμάτωση των ρόλων, των ευθυνών, των απαιτήσεων και των διαδικασιών συντονισμού σχετικά με τα UAP στις υπάρχουσες πολιτικές και διαδικασίες προστασίας πληροφοριών, αντικατασκοπείας και δυνάμεων».

Συνιστά επίσης στον Πρόεδρο του Μικτού Επιτελείου να εκδίδει οδηγίες στους «γεωγραφικούς μάχιμους διοικητές σχετικά με τον εντοπισμό, την αναφορά, τη συλλογή, την ανάλυση και τον εντοπισμό αγνώστων ανώμαλων φαινομένων εντός της περιοχής ευθύνης τους».

Ηλίας Σιατούνης

Προειδοποίηση από Πεντάγωνο: Δεν είμαστε έτοιμοι σε μια εισβολή εξωγήινων on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προειδοποίηση, Πεντάγωνο,proeidopoiisi, pentagono