Καιρός: Προειδοποιητικά μηνύματα από το «112» σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα

Σειρά προειδοποιητικών μηνυμάτων έχουν δεχθεί κάτοικοι σε αρκετές περιοχές της χώρας για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται.

Συγκεκριμένα, προειδοποιητικό μήνυμα από το «112», μέσω του οποίου το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Ενέργειας ενημερώνει για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, έλαβαν μετά τις 2.00 το μεσημέρι οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης.

Το μήνυμα κάνει λόγο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και κυρίως θυελλώδεις ανέμους το επόμενο 24ωρο και συστήνει στους πολίτες

να αποφύγουν τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Προειδοποιητικό μήνυμα από το «112» για θυελλώδεις ανέμους στην Αχαΐα

Προειδοποιητικό μήνυμα από το «112» για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Αχαΐας.

Ειδικόά, στο μήνυμα αναφέρεται ότι το επόμενο 24ωρο προβλέπονται θυελλώδεις άνεμοι στις περιοχές του Πατραϊκού και του Κορινθιακού Κόλπου.

Παράλληλα, συστήνεται στους κατοίκους αποφυγή των μετακινήσεων κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Στους κατοίκους της Αττικής, λίγο μετά την 17:40η απογευματινή, εστάλη στα κινητά τηλέφωνα τους προειδοποιητικό μήνυμα από το «112» που τους ενημερώνει για θυελλώδεις ανέμους που θα επικρατήσουν στο νομό τις επόμενες 24 ώρες και εφιστά την προσοχή τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Καιρός: Προειδοποιητικά μηνύματα από το «112» σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα